Ne zelim pametovati, ali kada vidis turizam u Italiji i njihove cijene koje su podjednake nasima, pa cak i
manje i kada vidis ponudu od koje ti staje pamet ja mislim da LRH treba prodati cim cim prije.
Vlasnicima bi bilo bolje vise putovati u zemlje konkurencije.
Ili prodati cim prije ili se ozbiljno baviti wellnes, rejuvenation, zdravstvenim turizmom…Jedino tu, ali jedino tu, mozemo konkurirati Italiji i Austriji.
Konacno, zato je Opatija i izgradjena.
Ako im se ne da s tim baviti – prodati, cim prije.
rekal si da nemas ovu dionicu i da te hr trziste ne zanima (u segmentu turizma).
pa sto pobogu trosisi vrijeme ovdje i samo sipas negativne komentare.
fakat to ne kuzim, zeno draga
Ne želim pametovati, ali igrom slučaja radio sam 15 godina u Italiji kraj Venezie u jednom mjestu
turističkog kapaciteta kao cijela Hrvatska. U hotelu s 4 zvjezdice personal bolje jede nego naši turisti u hotelu s 5 zvjezdica.
ocemo sada iznositi takve pojedinacne slucajeve…ja ih iz austriej znam barem 10 sa skijalista.
i sto to znaci?
nis!
U sezoni je sve rasprodano, tako da cijene jos mogu rasti. Uopce me ne brine strana konkurencija, tko voli nek izvoli. Treba nas brinuti nasa politika. Visoki porezi!
Ne zelim pametovati, ali kada vidis turizam u Italiji i njihove cijene koje su podjednake nasima, pa cak i
manje i kada vidis ponudu od koje ti staje pamet ja mislim da LRH treba prodati cim cim prije.
Vlasnicima bi bilo bolje vise putovati u zemlje konkurencije.
Ili prodati cim prije ili se ozbiljno baviti wellnes, rejuvenation, zdravstvenim turizmom…Jedino tu, ali jedino tu, mozemo konkurirati Italiji i Austriji.
Konacno, zato je Opatija i izgradjena.
Ako im se ne da s tim baviti – prodati, cim prije.
rekal si da nemas ovu dionicu i da te hr trziste ne zanima (u segmentu turizma).
pa sto pobogu trosisi vrijeme ovdje i samo sipas negativne komentare.
fakat to ne kuzim, zeno draga
[/quote]
Tko je to rekao da nemam dionicu ? Ti splićo vjerojatno. Imam je duze i vise nego ti. A nemam one maestrale i adrise i ostale perjanice. Imala sam HUPZ 🙂 To je bolje prodano bego ove Ostojine. Za sada.
Nije negativan komentar da LRH nije prodana jer i nije prodana. Kao sto i Sehanoviću nije isplacen bonus zbog toga sto je prodan LRH. Procitajte malo sto vam daliborop pise.
Nije prodano i bonus nije zbog prodaje. Cak i dalibor kaze.
Svi cekamo, pa i ja, prodaju. I tada bye bye zagrebacka burza i grobexi….Nadajmo se sto prije prodaji, jer u suprotnim je dugitrajna stagnacija…
Tko je to rekao da nemam dionicu ? Ti splićo vjerojatno. Imam je duze i vise nego ti.
Veli osoba koja je na ovom forumu 24.7.2018 22:38 izjavila:
Ne pratim bas hrvatsku burzu, osim nekoliko dionica. Ostalo samo preletim.Mislila sam da su prodani česima. 1000 puta pardon na pogresci. :)
ako smo glupi ne znaci da ne pamtimo, zar ne?
@Funky ( aka splićo )
To se radi o Hotelima M a e s t r a l i . Za njih sam muslila da su prodani Česima.
Maestrale nemam, kao sto nemam niti jednu dionicu u kojima RH ima kakvog utjecaja, isto kao sto nemam niti jednu dionicu u kojima todorići imaju ikakvog utjecaja. To prvenstveno mislim na Adris koja je Todorićevo leno.
LRH imam do prodaje. Imam ga puno prije vas splićo. A za vas znam da imate malo. Jer znate i sami kako ste zavrsili s dionicama. Mozda vas ovo izvuce, barem malo. Sretno 🙂
Kada je izasao clanak?
Kolege, imate članak recentniji od istog novinara na istom mjestu od 19. srpnja. Spominje se i vrlo konkretno da je lrh prodana za cca 220 mil eur
Mislite na ovaj clanak ?
Novinari su opet pisali i izmišljali bajke o srpanjskoj rupi. Evo službeno je izašlo da je u srpnju bilo 2% više noćenja, a u periodu siječanj-srpanj čak 6% više noćenja.
Ne razumijem zašto žure i pišu takve vijesti kad je lako sačekati kraj mjeseca i dobiti službene podatke.
Novinari su opet pisali i izmišljali bajke o srpanjskoj rupi. Evo službeno je izašlo da je u srpnju bilo 2% više noćenja, a u periodu siječanj-srpanj čak 6% više noćenja.
Ne razumijem zašto žure i pišu takve vijesti kad je lako sačekati kraj mjeseca i dobiti službene podatke.
Negativne vijesti, posebno u ex-socijalistickim drzavama, uvijek nose vise klikova od pozitivnih prica.