Kak se tu netko lijepo igra prebacivanja……
48kom na 4100 iz supljeg u prazno……
Isto kao nedavno 70-tak komada na istoj cijeni…..
Navijam da to proda na vrijeme a ne da zaglavi u tome kad krene ozbiljnije medvjeđe tržište za hr turizam.
Što se tiče kuća za odmor i apartmana čini se da je ono počelo prije dva mjeseca barem se tako čini po cijenama na terenu.
Mislim da ćemo kroz tri-četiri godine najkasnije doživjeti dane kada će usred sezone cijene u hotelima biti 30%-40% niže nego danas. Dovoljno je samo da se poklopi recesija u srednjoj i zapadnoj europi+mir na Bliskom istoku+još više smještaja kod nas.
Ne vjerujem da će tada biti moguće dobiti za LRH 250m E…
Mi smo bili previše opijeni suncem i morem, štancanjem hotela, apartmana i razmišljanjem….ko to more platit? Ima sunca i mora van RH, ali i drugih sadržaja…
Ne želim pametovati, ali na ovoj burzi ništa ne mora nitko. Zar još niste naučili da ovdje radi što tko hoće, a maleni plaćaju ceh. Kakvo je to javno dioničko društvo ako javnost ne mora znati aneks ugovora. Onda ne mora znati niti sadržaj ugovora, jer je prvi bez aneksa beznačajan. Kako smo prošli s pravosuđem i Hanfom na javnoj ponudi tako isto će proći sve drugo (uključujući kolege na Todexu). Sve u svemu vrlo žalosno ali vode nas ljudi koji misle da je svrha tržišta pljačka i prevara, zakulisne igre i smicalice. Tek kad nauče da najbogatije ekonomije svijeta počivaju na razvoju tržišta kapitala i čemu tržište služi biti će bolje. Ali još će proći vode ispod Savskog mosta. Prežalosno! LP
Ne zelim pametovati, ali kada vidis turizam u Italiji i njihove cijene koje su podjednake nasima, pa cak i
manje i kada vidis ponudu od koje ti staje pamet ja mislim da LRH treba prodati cim cim prije.
Vlasnicima bi bilo bolje vise putovati u zemlje konkurencije.
Ili prodati cim prije ili se ozbiljno baviti wellnes, rejuvenation, zdravstvenim turizmom…Jedino tu, ali jedino tu, mozemo konkurirati Italiji i Austriji.
Konacno, zato je Opatija i izgradjena.
Ako im se ne da s tim baviti – prodati, cim prije.
Opatijo bajna….iz prve ruke.
U sred podneva, sunce, a 30 u hladu….ekipa na gornjoj gradskoj cesti zatvorila jedan cestovni pravac u duljini pedesetak metara, farbaju već postojeće oznake na kolniku. Kolone…………..
Stvarno činimo sve da otjeramo goste. Ne uspijeva nam. Za sada.
Ne želim pametovati, ali igrom slučaja radio sam 15 godina u Italiji kraj Venezie u jednom mjestu
turističkog kapaciteta kao cijela Hrvatska. U hotelu s 4 zvjezdice personal bolje jede nego naši turisti u hotelu s 5 zvjezdica.
Kolega Carlos, isto mislimo.
A i meni se čini da je Šehanoviću bilo dosta da mu se petljaju (sukladno zahtjevima potencijalnih kupaca) pa je nastavio u LRHC.
Ova vijest je stara već skoro dva mjeseca, ali valjda se nije primila:
https://lider.media/aktualno/prodaja-liburnia-riviera-hotela-do-kraja-godine/
Do kraja godine. Godina ne završava u kolovozu.
Ova vijest je stara već skoro dva mjeseca, ali valjda se nije primila:
https://lider.media/aktualno/prodaja-liburnia-riviera-hotela-do-kraja-godine/
Do kraja godine. Godina ne završava u kolovozu.
Tako je.
I onda ako se, kojim slučajem, ipak ne proda, početkom iduce godine samo ponovo objaviti isti članak.
Opet sa upitnikom na kraju naslova.
I tako unedogled.
Upravo tako.
Ali, poanta je da se ništa neće dogoditi prije kraja ove godine. A ovdje se svakog jutra budimo uz post jel prodano i raspravu znači li to što nije prodano da se neće prodati.
Dakako, uz mnoštvo savjeta o poboljšanju kvalitete hrvatskog turizma.
Upravo tako.
Ali, poanta je da se ništa neće dogoditi prije kraja ove godine. A ovdje se svakog jutra budimo uz post jel prodano i raspravu znači li to što nije prodano da se neće prodati.
Dakako, uz mnoštvo savjeta o poboljšanju kvalitete hrvatskog turizma.
Da,samo te fantazme ne pisemo mi. Zaboravili ste tko to pise ili vas treba podsjecati ?
Mi koji se rijetko javljamo na ovoj temi samo prokomentiramo do sada dana vidjenja cestih na ovoj temi.
Izgleda da su ovdje svi posustali s prodajom. Cak i vlasnici. Cinjenica je da se htjelo prodati, prodalo bi se vec. Ocito se ceka veca cijena, a koja ne dolazi.
Izgleda. Sad će Šehanović vratit bonus, web stranice će se spojiti nazad i tako to.
[/quote]
Npr ovo..itd
Ja se isto veselim prodaji, ali malo realnosti ne bi skodllo..