LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

može još jedan k/p? thnx

Kupnja – LRH-R-A
1 4.300,00
1 4.200,00
2 4.103,00
1 4.102,00
1 4.101,00

Prodaja – LRH-R-A
36 4.500,00
3 4.519,00
5 4.520,00
10 4.540,00
4 4.551,00

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

može još jedan k/p? thnx

Zeko, ajde više lupi po bidu ili asku. Što god, samo napravi nešto! [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

evo lupio 😉

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Nee zeko, evo se odma prodaja pojavila[angry]

Bravo zeko! 4,63% up sa jednom dionicom! Congratulations!

A mogo si proć i za lipu manje…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

hebiga, nisam ti ja strpljiv igrač [proud]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

koja je gužva bila na kupnji 6xxx, a sada na 4xxx nekima nije interesantna ……

kad prijeđe 6000 ponovno će početi pomama za LRH….[proud]

koja je gužva bila na kupnji 6xxx, a sada na 4xxx nekima nije interesantna ……

kad prijeđe 6000 ponovno će početi pomama za LRH….[proud]

Zakon burze kolega. Kad je jeftino neće nitko, al zato kad poskupi… [thumbsup]

Ja bi kupio još, ali sam se nakupovao na 58oo, 5400, pa sada više nemam s čime kupovati[cry]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Ima li netko suvislo objašnjenje pada tržišne vrijednosti LRH? [cry][bye]

Današnji bid je bolji od jučerašnjeg aska! Carpe diem!

Ima, ali se ne smije pričati [sealed].

Wile E. Coyote: Carnivorous Vulgaris; Apetitius Giganticus; Eatius Birdius

Potres od 7,4 po rihteru pogodio sjeverni jadran, epicentar milju jugoistočno od Opatije. Naravno da je logična posljedica tsunami i brojni požari koji haraju gradom, a 13. kat hotela Ambasador je u potpunom požaru. Trebat će godine mukotrpnog rada dok se šteta sanira, gradonačelnik Muzur je najavio da će gradska uprava hitno od Vlade zatražiti dodjelu dionica LRH lokalnim poduzetnicima i radnicma kako bi svatko od njih mogao zauzeti po jednu sobu….da se privremeno smjeste sa svojim obiteljima dok se situacija u gradu ne smiri. Vlada na hitnoj sjednici donijela odluku o pomoći ugroženom gradu, na teren su već upućene ekipe Državne uprave za zaštitu i spašavanje,a ministar Bajs je najavio da će već danas donijeti uredbu da se u Opatiju pošalju 4 šlepera osnovnih živežnih namirnica (sira, jaja, krumpira….) U pomoć su priskočile i dvije slovenske koćarice Riba 1 i Riba 2 koje su opustošenom gradu i izmučenim poduzetnicima darovali 10 t plave ribe, ulovljene naravno u našem ZERPU. [cry]

New Report

Close