može još jedan k/p? thnx
Kupnja – LRH-R-A
1 4.300,00
1 4.200,00
2 4.103,00
1 4.102,00
1 4.101,00
Prodaja – LRH-R-A
36 4.500,00
3 4.519,00
5 4.520,00
10 4.540,00
4 4.551,00
može još jedan k/p? thnx
Zeko, ajde više lupi po bidu ili asku. Što god, samo napravi nešto! [lol] [lol] [lol]
Bravo zeko! 4,63% up sa jednom dionicom! Congratulations!
A mogo si proć i za lipu manje…
hebiga, nisam ti ja strpljiv igrač [proud]
koja je gužva bila na kupnji 6xxx, a sada na 4xxx nekima nije interesantna ……
kad prijeđe 6000 ponovno će početi pomama za LRH….[proud]
koja je gužva bila na kupnji 6xxx, a sada na 4xxx nekima nije interesantna ……
kad prijeđe 6000 ponovno će početi pomama za LRH….[proud]
Zakon burze kolega. Kad je jeftino neće nitko, al zato kad poskupi… [thumbsup]
Ja bi kupio još, ali sam se nakupovao na 58oo, 5400, pa sada više nemam s čime kupovati[cry]
Ima li netko suvislo objašnjenje pada tržišne vrijednosti LRH? [cry][bye]
Ima, ali se ne smije pričati [sealed].
Potres od 7,4 po rihteru pogodio sjeverni jadran, epicentar milju jugoistočno od Opatije. Naravno da je logična posljedica tsunami i brojni požari koji haraju gradom, a 13. kat hotela Ambasador je u potpunom požaru. Trebat će godine mukotrpnog rada dok se šteta sanira, gradonačelnik Muzur je najavio da će gradska uprava hitno od Vlade zatražiti dodjelu dionica LRH lokalnim poduzetnicima i radnicma kako bi svatko od njih mogao zauzeti po jednu sobu….da se privremeno smjeste sa svojim obiteljima dok se situacija u gradu ne smiri. Vlada na hitnoj sjednici donijela odluku o pomoći ugroženom gradu, na teren su već upućene ekipe Državne uprave za zaštitu i spašavanje,a ministar Bajs je najavio da će već danas donijeti uredbu da se u Opatiju pošalju 4 šlepera osnovnih živežnih namirnica (sira, jaja, krumpira….) U pomoć su priskočile i dvije slovenske koćarice Riba 1 i Riba 2 koje su opustošenom gradu i izmučenim poduzetnicima darovali 10 t plave ribe, ulovljene naravno u našem ZERPU. [cry]