kako to?
LRHC kao dio nekadasnje vrijednosti LRH ne racunas?
[/quote]
lrh je lrh. lrhc je kao dividenda. naravno da mozes zbrojit ali ja pricam o osjecaju koji traja…i kako sam napisao: #samostonije.
samo da nas ne uhvati velika kriza koja ce doci jedan dan.
Izgleda da su ovdje svi posustali s prodajom. Cak i vlasnici. Cinjenica je da se htjelo prodati, prodalo bi se vec. Ocito se ceka veca cijena, a koja ne dolazi.
Izgleda da su ovdje svi posustali s prodajom. Cak i vlasnici. Cinjenica je da se htjelo prodati, prodalo bi se vec. Ocito se ceka veca cijena, a koja ne dolazi.
Izgleda. Sad će Šehanović vratit bonus, web stranice će se spojiti nazad i tako to.
Sehanovicu je moguce isplacen bonus i zbog potrebe za nagradom, a cilj jos nije na vidiku. Web stranice su piece of cake.
Ja osobno mislim da je veci pokazatelj stvarnih zbivanja u smjeru realizacije prodaje spajanje na derivatima koji su nastali iz SNHO.
Nadam se da je tome tako. I da se prodaja nece objaviti dok ta spajanja ne zavrse.
Ovdje govorimo o 200 mil eur. Tu da promaše u procjeni za 2-3 posto su veliki novci i za one koji imaju 200 mil eur. Ako je točno da su u igri bili 2 kupca onda to naravno produžava postupak.
Leko je sa bankom Morgan Stanley pregovarao preko godinu dana i sve je skoro bilo gotovo i onda je uletio Adris i u par mjeseci završio transakciju.
Što se tiče bonusa sigurno NO nije tu odluku donio tek tako. Iznos nisu izmislili nego je isti rezultat neke računice. Nitko se nebi igrao i isplatio nešto mimo ugovora koji je bio potpisan sa Šehanovićem.
Sehanovicu je moguce isplacen bonus i zbog potrebe za nagradom, a cilj jos nije na vidiku. Web stranice su piece of cake.
Ja osobno mislim da je veci pokazatelj stvarnih zbivanja u smjeru realizacije prodaje spajanje na derivatima koji su nastali iz SNHO.
Nadam se da je tome tako. I da se prodaja nece objaviti dok ta spajanja ne zavrse.
a sto to sada odjednom treba “spajati” a imali su 4 godine da to spoje prije?
dajte najte pls
Ma u pravu ste, kolega. Ja sam siguran da je Šehanoviću isplaćen bonus zato što nije uspio prodati LRH a ne, kako neki misle, zato što ju je uspio prodati. Ipak vi znate. Evo, ovaj dio o milenijcima, oni su sve, a nema ih Opatiji. Mislim da čak nema nijedan disko u Opatiji. I to je to što se turizma tiče. Nemaš disko, zatvoriš. Imaš disko, imaš turizam. Ne treba tu ništa komplicirati.
Iskreno, ja Boga molim da ovo jos nije prodano, jer čim riješim svoju poziciju uz (nadam se) fino premiju u VLEN, zazivam globalnu korekciju za hvatanje pozicije koju bih izgradio u LRH za idućih par godina, jer – iskreno rečeno – ne znam gdje bih osim toga parkirao svoju lovu a da se osjećam koliko-toliko sigurno.
Sry, ja sam se zaletio, mislio sam da i na BETA ide spajanje. Nisam se udubljivao, pratim to kao dioničar LRH i LRHC
Funky i ostali, kazem vam da ja mislim da se nesto dogadja jer se radi o spajanjima na derivatima snho.
Glede isplate bonusa zanima me zasto je isplacen ranije i nije mogao cekati ” samostonije ” prodaju.
Ja se isto nadam prodaji i nadam se i veselim napustanju zagrebacke burze, ali dok prodaju ne vidim nisam sigurna.