Na svim alfabetima, pa čak i na ICF-u koji nema direktno dionice LRH provode se spajanja dionica i na taj način vjerovatno konsolidira vlasištvo budući da će veliki dio nezainteresiranih malih dioničara ispasti iz igre. S jedne strane možemo reći i da je to fer od strane tih tvrtki budući da se vjerovatno neće uvrstiti na Progress na ovaj način mali će biti isplaćeni i neće morati prodavati svoje pakete preko oglasnika.
E sad i taj moment je možda slučajnost i povezan je sa “prisilnim” delistiranjem, ali moguće je da većinski to koristi kao izgovor da uoči prodaje poveća vrijednost svog udjela.
Na svim alfabetima, pa čak i na ICF-u koji nema direktno dionice LRH provode se spajanja dionica…
Ispravite me ako griješim, ali na BETA nema spajanja dionica.
Na svim alfabetima, pa čak i na ICF-u koji nema direktno dionice LRH provode se spajanja dionica…
Ispravite me ako griješim, ali na BETA nema spajanja dionica.
[/quote]
Naravno da nema…….i bas je zanimljivo da nitko nikad ne spominje Betu, a ona je uvjerljivo najlikdivnija od svih izdanja, i ne bih rekao da je to samo zato sto je u redovnom rezimu.
Sry, ja sam se zaletio, mislio sam da i na BETA ide spajanje. Nisam se udubljivao, pratim to kao dioničar LRH i LRHC
Prolazi cuveni mjesec objava. Prije 9mj necemo nista cuti. Ljepsa je bila prodaja maestrala, svaki puta 20-tak zainteresiranih.
mozda je fora u tome ko prodava.
drzavi naime nije briga cijena – za proviziju cemo sve dobro dogovorit.
a ostoja mozda zeli dobru cijenu. i to znaju.
ili mozda za 200 mio eur ima par kandidata, a za 40 mio eur ima ih puno?
Obzirom u kakvom su stanju maestrali su cist dobro i prodani. To je lokacija lokacija i lokacija.
Tako mislim i da bi se cavtat + portoroz puno lakse prodao nego opatija.
Obzirom u kakvom su stanju maestrali su cist dobro i prodani.
O čemu Vi to ?
Maestrali NISU prodani.
Bacite malo pogled na pripadajući topic prije nego što ovako nešto izvalite na drugom mjestu.
Čekamo objavu početne cijene i novih uvjeta prodaje vec ohoho dana……
Ne pratim bas hrvatsku burzu, osim nekoliko dionica. Ostalo samo preletim.Mislila sam da su prodani česima. 1000 puta pardon na pogresci. 🙂
Bila sam uvjerena da su ih kupili česi.
>Ne pratim bas hrvatsku burzu, osim nekoliko dionica
A sto pratite, moze neki hint ?
Nekoliko dionica. 😉 maestrali nisu medju njima.