LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ima puno signala. a na kraju to su samo signali. ja bih jos uvijek ponovio – samo sto nije. Zato i trziste reagira kako reagira.

Vjerojatno je prodana, samo se to nece objaviti prije sredine 9mj. A sto nama to znaci? Evo nakon lrh i lrhc-a povlacim novce sa zse.
Prije sam svaku kunu koju sam imao ulagao na zse, a sada je bolje imati novce na racunu.
I dalje vjerujem u turizam i sadasnji i buduci vlasnici ce sigurno dobro zaraditi. No malima nije mjesto na ovakvoj zse.

Vjerojatno je prodana, samo se to nece objaviti prije sredine 9mj. A sto nama to znaci? Evo nakon lrh i lrhc-a povlacim novce sa zse.
Prije sam svaku kunu koju sam imao ulagao na zse, a sada je bolje imati novce na racunu.
I dalje vjerujem u turizam i sadasnji i buduci vlasnici ce sigurno dobro zaraditi. No malima nije mjesto na ovakvoj zse.

isto tako imam dionice kao i ti
ja otisao pocetkom godine u USA i kupovao netflix…100% za 6 mjeseci…da sam barem gurnuo vise. izasao van jer se plasim trumpijade krajem godine…
ali ni ja ZSE nikada vise

Po mom mišljenju ako je Šehanović otišao i dobio pinku – prodana je.
I meni je ovo zadnja vožnja na zse. Ugušili je ko udav…

Btw, ovih 75 komada po 4100 danas, jel skinuto ili poklopljeno?

Rekao bih da je tih 75 jutros bilo izlozeno na prodaji.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Rekao bih da je tih 75 jutros bilo izlozeno na prodaji.

ako si u pravu, onda se je netko grdo zeznuo ili mu treba lova jako hitno

Čisto prebacivanje s računa na račun – nečije dokoličarenje IMHO……ili pokušaj rušenja cijene s obzirom na mrsav bid…..

Kolega isto mislimo, a i napraviti!

Kamelija, simbol Opatije!

Ako je odustao kupac iz regiona a.k.a MK nije ni steta. Trazimo druge.
https://agrobiz.vecernji.hr/agrovijesti/miodrag-kostic-zelim-ulagati-u-hotele-na-jadranu-i-zemlju-u-slavoniji-5023

Status Quo: Roll Over Lay Down

https://agrobiz.vecernji.hr/agrovijesti/miodrag-kostic-zelim-ulagati-u-hotele-na-jadranu-i-zemlju-u-slavoniji-5023

iskreno neka kupi crni cigan, samo da izadjem van. ionako su na koncu svi isti.

iskreno neka kupi crni cigan, samo da izadjem van. ionako su na koncu svi isti.
[/quote]
Zapravo ste posve u pravu. Neka se vise proda…

Status Quo: Roll Over Lay Down

Prolazi cuveni mjesec objava. Prije 9mj necemo nista cuti. Ljepsa je bila prodaja maestrala, svaki puta 20-tak zainteresiranih.

New Report

Close