LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U danasnjem NL imate clanak..informaciju sa ? da je kupac LRH , OMH grupa. Naravno svi i dalje "zakopcani do grla" i ne daju sluzbene informacije.

Profil tvrtke

Pozdrav

OHM group world (.com domena) je "mrcina" samo takva.
[/quote]

bolje je pogledati ljudi[/url] iza toga.

Po ovome cerp i dalje na prodaji

Ne znaš tko je veći demagog, ovaj vijećnik koji je postavio prvo pitanje ili Dujmić…

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Dujmić je rekao da je prihvaćao odluke o isplati bonusa za Šehanovića zbog dobrih poslovnih rezultata, ali ovo je nešto drugo.

E sad, što je to drugo ako nije prodaja.

Ps Demagogija, populizam, dakako.

Kako kaze g Dujmic oni ne zele prodati dionice Nove Liburnije. Eto.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Misliš da će zbog toga kupac odustati, a Šehanović vratiti bonus?

Ne zele dok kao ne vide tko kupuje.

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Misliš da će zbog toga kupac odustati, a Šehanović vratiti bonus?
[/quote]
Za bonus se ne brinem nego za kupca.

Dujmic nema nista protiv OHM grupe. Kaze da mu osmijeh nije silazio sa lica dok su mu njihovi predstavnici objasnjavali kako ce razvijati hotele u Opatiji. Gospođa iz nadzornog odbora kaze da je besmisleno komentirati hoce li Opatija ili nece prodati svoj dio, to ovisi kakva ce biti ponuda.

Poduzetnik koji se obogatio u kuponskoj privatizaciji jedna je od ključnih osoba hrvatske tranzicijske i investicijske scene. Sad je dao rekordnu otpremninu od 14 milijuna kuna menadžeru LRH. Šehanovićev odlazak ima veze s potencijalnom prodajom, ali i s alternativnim scenarijem ako prodaje ne bude, mističan je Ostoja.

https://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/novi-broj-lidera-darko-ostoja-investitor-koji-je-dobio-sve-sporove-s-drzavom/

Toliko prica o skupoj prodaji. Bio bi stvarno iznenadjen da se ovo proda za 5000kn.

Za mene je najbitnije: “Napominje kako sigurno neće prodati jeftino.”

Uopće me ne zanima kada ni kome 🙂

Nemoj misliti na m2!

Za mene je najbitnije: "Napominje kako sigurno neće prodati jeftino."

Uopće me ne zanima kada ni kome 🙂

Steta za LRH da je Sehanovic otisao. A glede LRH i Opatije ako se ne evoluiraju sudbina im je kao u Crikvenice. Zivotarenje.
Borba s ” vikend autobus turistima “. Vremenske nepogode koje ometaju ” razvoj destinacije ” i slicno…San o medicinskom turizmu u gradu bez iti jedne ozbiljne bolnicke ustanove. ..Socijalizam na periferiji EU. Austrijance koji su zainteresirani zbog emocija treba odbiti jer ” ne znaju niti jaja ispeci ” itd.
To je put u…my own private idaho…

New Report

Close