Neka pametni Dujmic podrzi sindikate u strajku, tako ce mu narasti vrijednost imovine kojom raspolaze!
kao komentar na ovo, moje očekivanje za slijedeću sezonu za sve velike hotelijere je slijedeće:
ekipa će tijekom zime naručiti 100-200-300 malezijaca, indijaca, čileanaca ili nekog trećeg, u ožujku će ih dopeljati ovdje da odrade sezonu i u jesen vratiti, a vi sindikalisti štrajkajte i kukajte
Ima li ovo veze sa Liburnijom ? Čudne stvari u Opatiji, tko zna tko je kupac.
Treba dati ljudima priliku da pokažu kupovnu moć pa tako i K. F.
Neka pametni Dujmic podrzi sindikate u strajku, tako ce mu narasti vrijednost imovine kojom raspolaze!
Sjedi, 5!
prestati će oni i nakon sezone ako treba, neki tovare milijuna na konto njihove grbače, to boli
Mene kao dionicara interesira 6000 kuna Po dionici
S obzirom na ovakve mizerne financijske rezultate mislim da radnici nisu sasluzili ovako velike place
Dva su ozbiljna kupca za Liburnia Riviera hotele i još jedan potencijalni – izjavio je za Lider dobro upućen izvor blizak toj kompaniji. Ističe kako su dva ozbiljna kupca već napravili dubinsko snimanje kompanije, a treći još nije.
https://lider.media/aktualno/prodaja-liburnia-riviera-hotela-do-kraja-godine/
To je reciklaža članka od prije neki dan. Neki koji se spominju su due dilligence napravili još prije 7-8 mjeseci. Da su ozbiljni pretendenti, znalo bi se.
Liburnia će se jednom prodati, no mislim da se svako malo radi hype oko te prodaje, a onda se pokaze da je sve bila patka.
Očito se pričom o prodaji pokusava barem djelomično kompenzirati priča o problemima sa sindikatima i radnicima i 20 milijuna kuna koje su isplaćene jednom menadžeru. Nismo mi još društvo koje može razumijeti koncept “bonusa” odnosno nagrade za rezultate.
Prica o prodaji ide vec najmanje dvije godine, kada su brokeri govorili da je ponuđeno bilo 4500kn, ali Ostoja nije prihvatio.
Ne razumijem cemu sada ovi clanci? Ne vjerujem da se s tim skriva problem sa sindikatima i radnicima. Mišljenja sam da je to sve u cilju pritiska na politicare, kako bi oni prodali svoj dio.
Cemu odlazak vrhunskog menađera koji je doktorirao na temu LRH? Cemu toliko natpisa o nezadovoljnim radnicima (mislim ako su place u LRH toliko nize nego u drugim hotelskim grupacijama, a radnici su sposobni i govore dva strana jezika, mogu otici).
Cemu razdvajanje stranica, ako se ovaj dio nije prodao?
Po meni je to sve samo pritisak, jer mislim da kupac inzistira na cijelom paketu. A nasi politicari vole biti u nadzornim odborima i imati prste u pekmezu. Da su nesto htjeli pametno napraviti, pomogli bi firmi u ishodovanju dozvola za gradnju hotela,a ne ju blokirali. Taj dujmic koji sad pise gluposti po novinama je na teret LRH u svoj djep strpao najmanje 20 milijuna kuna. Da se njega pratilo LRH-c ne bi ni postojao. A znamo da nije htio ni onu 1 dionicu prodati da ne bi nastala obvezujuca ponuda za LRH-c.