LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako postoji novi vlasnik, sigurno mu je drago što ima ovakve partnere iz sindikata.

Neka pametni Dujmic podrzi sindikate u strajku, tako ce mu narasti vrijednost imovine kojom raspolaze!

kao komentar na ovo, moje očekivanje za slijedeću sezonu za sve velike hotelijere je slijedeće:
ekipa će tijekom zime naručiti 100-200-300 malezijaca, indijaca, čileanaca ili nekog trećeg, u ožujku će ih dopeljati ovdje da odrade sezonu i u jesen vratiti, a vi sindikalisti štrajkajte i kukajte

www.lociraj-popust.com

https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/uskok-optuzio-voditeljicu-porezne-ispostave-opatija-zbog-nezakonitog-prisvajanja-356-tisuca-kuna/7439565/

Ima li ovo veze sa Liburnijom ? Čudne stvari u Opatiji, tko zna tko je kupac.
Treba dati ljudima priliku da pokažu kupovnu moć pa tako i K. F.

Neka pametni Dujmic podrzi sindikate u strajku, tako ce mu narasti vrijednost imovine kojom raspolaze!

Sjedi, 5!

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

Jel to pritisak na sve da prodaju cijeli paket? Previse smo nesto po medijima.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/OGORCENI-SINDIKATI-U-LRH-Radnici-nikada-spremniji-prestati-s-radom-usred-sezone

ako nije prodana bit ce belaja

prestati će oni i nakon sezone ako treba, neki tovare milijuna na konto njihove grbače, to boli

Mene kao dionicara interesira 6000 kuna Po dionici

Luksic lamenta pérdida de millonaria inversión en Banco Popular de España: "No siempre se gana"

S obzirom na ovakve mizerne financijske rezultate mislim da radnici nisu sasluzili ovako velike place

Luksic lamenta pérdida de millonaria inversión en Banco Popular de España: "No siempre se gana"

Dva su ozbiljna kupca za Liburnia Riviera hotele i još jedan potencijalni – izjavio je za Lider dobro upućen izvor blizak toj kompaniji. Ističe kako su dva ozbiljna kupca već napravili dubinsko snimanje kompanije, a treći još nije.

https://lider.media/aktualno/prodaja-liburnia-riviera-hotela-do-kraja-godine/

To je reciklaža članka od prije neki dan. Neki koji se spominju su due dilligence napravili još prije 7-8 mjeseci. Da su ozbiljni pretendenti, znalo bi se.

Liburnia će se jednom prodati, no mislim da se svako malo radi hype oko te prodaje, a onda se pokaze da je sve bila patka.

Očito se pričom o prodaji pokusava barem djelomično kompenzirati priča o problemima sa sindikatima i radnicima i 20 milijuna kuna koje su isplaćene jednom menadžeru. Nismo mi još društvo koje može razumijeti koncept “bonusa” odnosno nagrade za rezultate.

Prica o prodaji ide vec najmanje dvije godine, kada su brokeri govorili da je ponuđeno bilo 4500kn, ali Ostoja nije prihvatio.

Ne razumijem cemu sada ovi clanci? Ne vjerujem da se s tim skriva problem sa sindikatima i radnicima. Mišljenja sam da je to sve u cilju pritiska na politicare, kako bi oni prodali svoj dio.

Cemu odlazak vrhunskog menađera koji je doktorirao na temu LRH? Cemu toliko natpisa o nezadovoljnim radnicima (mislim ako su place u LRH toliko nize nego u drugim hotelskim grupacijama, a radnici su sposobni i govore dva strana jezika, mogu otici).
Cemu razdvajanje stranica, ako se ovaj dio nije prodao?

Po meni je to sve samo pritisak, jer mislim da kupac inzistira na cijelom paketu. A nasi politicari vole biti u nadzornim odborima i imati prste u pekmezu. Da su nesto htjeli pametno napraviti, pomogli bi firmi u ishodovanju dozvola za gradnju hotela,a ne ju blokirali. Taj dujmic koji sad pise gluposti po novinama je na teret LRH u svoj djep strpao najmanje 20 milijuna kuna. Da se njega pratilo LRH-c ne bi ni postojao. A znamo da nije htio ni onu 1 dionicu prodati da ne bi nastala obvezujuca ponuda za LRH-c.

New Report

Close