Ima vas par krkana koji ste jucer uletili u vlakic po povoljnoj cijeni pa cekate novu vijest da izadjete na 4300, 4400kn i sa nekom sicom docekate posljednju stanicu.
krkan ili ne, krkan ima 1.2 M kuna…
P.S.
A nisu svi krkani vjeruj mi…ima nas i pajceka.
🙂
Ivo Dujmić na Faceu:
Dragi Zoran, mi kao djelomični vlasnici LRH, naravno zajedno sa svim općinama Liburnije, imali smo vezane ruke. Mogli smo i možemo samo govoriti. I to je sve. Na svakom nadzornom odboru smo govorili. Bili smo i protiv ovakve odluke, ali preglasani smo. Problem sa LRH vuče repove u već daleku povijest. Ono što smo mi riješili je to da se barem zna vlasnik te da stvari mogu koliko toliko ići naprijed. Situacija će se radikalno promijeniti samo prodajom LRH pravom i poštenom ulagaču. Dobre primjere vidimo širom naše obale što znači da se može. Ja sam i dalje optimist. Lp, Ivo Dujmić
Imate u danasnjem NL koji su to jedini “potencijalni novi kupci” i zasto lokalne samouprave ne pristaju na njih…iako ih se nece previse pitat..
Pozdrav
Meni djeluje kao da Opatija ne zeli prodati istome ponuditelju kojem zeli prodati Ostoja. Ukoliko Dujmic toliko brine za radnike neka proda istome ponuditelju kao Ostoja pa neka svakome radniku isplati cca 400 000 kn od dobivenog iznosa. Eto neka bude siroke ruke i pomogne “malom covjeku i radniku”.
Ivo Dujmić na Faceu:
Dragi Zoran, mi kao djelomični vlasnici LRH, naravno zajedno sa svim općinama Liburnije, imali smo vezane ruke. Mogli smo i možemo samo govoriti. I to je sve. Na svakom nadzornom odboru smo govorili. Bili smo i protiv ovakve odluke, ali preglasani smo. Problem sa LRH vuče repove u već daleku povijest. Ono što smo mi riješili je to da se barem zna vlasnik te da stvari mogu koliko toliko ići naprijed. Situacija će se radikalno promijeniti samo prodajom LRH pravom i poštenom ulagaču. Dobre primjere vidimo širom naše obale što znači da se može. Ja sam i dalje optimist. Lp, Ivo Dujmić
Imate u danasnjem NL koji su to jedini "potencijalni novi kupci" i zasto lokalne samouprave ne pristaju na njih…iako ih se nece previse pitat..
Pozdrav
[/quote]
Moze slika?
Taj je link jucer u podne stavio @101 , mislio sam da ima kakvih novosti.
Meni djeluje kao da Opatija ne zeli prodati istome ponuditelju kojem zeli prodati Ostoja. Ukoliko Dujmic toliko brine za radnike neka proda istome ponuditelju kao Ostoja pa neka svakome radniku isplati cca 400 000 kn od dobivenog iznosa. Eto neka bude siroke ruke i pomogne "malom covjeku i radniku".
U pravu ste kolega..Iz danasnjeg clanka i citata Dujmovica jasno je da su jedino fondovi zainteresirani a on ne zeli da fondovi budu vlasnici vec netko kome je turizam core bussines
Pozdrav
Na kraju će biti ipak budžet razlog zašto “Opatija treba da prodaje jer nema izbora oko toga”. Političari. Baš me veseli, da nema previše oduševljenih političara (jer bi to -barem meni – govorilo o neki lovi ispod stola). I na kraju – koji političar bi propustio priliku, da dobije mogućnost upravljanja takvim iznosom. Nema ga. Nadam se samo, da je Ostoja ispogajao dobru cijenu. Ostane, da pričekamo koji dan.