LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gdje se pojavio taj neprovjereni medijski napis zna li se
http://www.zse.hr/default.aspx?id=85646

Nakon svih ovih događanja vrijeme je da se javno objavi da je ugovor potpisan. I da se i lrh prica sretno zavrsi za sve male dionicare , radnike i politicare.

To bi bilo lijepo, ali mislim da ce negirati medijske natpise pa kada se sve finalizira objaviti.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/node_1585/VRTOGLAVA-OTPREMNINA-Sehanovicev-odlazak-ce-LRH-stajati-gotovo-20-milijuna-kuna

Nadzorni odbor nije obrazložio odluku o bonusu: Odlazak Šehanovića LRH plaća 22 milijuna kuna @ Opatija

po ovome ispada da ne smije dobiti bonus ako nije firma prodana

Tako ispada. A prema obavijesti NOa ispada da je dobio bonus. Ispada da ispada.

tako piše, ako tako piše onda je firma prodana, onda ostaje samo pitanje tko i zašto to taji, ispada da nemaju obvezu izvjestiti svekoliku investicijsku javnost, dok ne pokupe i ovo malo oko 4kkn

80-ak dionica na prodaji do 5000 kn.

80-ak dionica na prodaji do 5000 kn.

Sad jos stotinjak vise na 4260.

Ima vas par krkana koji ste jucer uletili u vlakic po povoljnoj cijeni pa cekate novu vijest da izadjete na 4300, 4400kn i sa nekom sicom docekate posljednju stanicu.

Ivo Dujmić na Faceu:

Dragi Zoran, mi kao djelomični vlasnici LRH, naravno zajedno sa svim općinama Liburnije, imali smo vezane ruke. Mogli smo i možemo samo govoriti. I to je sve. Na svakom nadzornom odboru smo govorili. Bili smo i protiv ovakve odluke, ali preglasani smo. Problem sa LRH vuče repove u već daleku povijest. Ono što smo mi riješili je to da se barem zna vlasnik te da stvari mogu koliko toliko ići naprijed. Situacija će se radikalno promijeniti samo prodajom LRH pravom i poštenom ulagaču. Dobre primjere vidimo širom naše obale što znači da se može. Ja sam i dalje optimist. Lp, Ivo Dujmić

New Report

Close