LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A i ove revizore, kako se ono zovu, KPMG, što god to značilo. Vidiš i po tim slovima da su neozbiljni, stave četiri nasumce odabrana slova da zvuči kao pametno.

ako nije cinizam, ajde da barem slova razjasnimo
Klynveld Peat Marwick Goerdeler
[/quote]

NIKAD čuo ni za jednog od njih. I nije cinizam nego sarkazam.
[/quote]
Ok sarkazam.
a pitajte se tko je cuo do prije 1 godine za todopoor-a?

🙂

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/qIzIzXVdKjbDuddpAEiYrA==.pdf

Nije netko pricao gluposti nego je netko napravio gluposti koje se mogu citati i malo drugacije
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/qIzIzXVdKjbDuddpAEiYrA==.pdf

Treba cekat ponedjeljak da vidimo o cemu se radi. Bogami Sehanovic uz takvu otpremninu ocito ne odlazi svojom voljom. Mozda je to kupac trazio da se obavi prije zavrsnog racuna. Mogli su ga nagradit i u dionicama.

kolege,

ok.

Ovaj dio smo demistificirali, idemo dalje.

Da je predsjednik radio marifetluke bonus sigurno nebi dobio, jel tako?

Znači preostaje što?

Pa, da je LRH prodana.
Ili je predsjednik iskočio na zavoju da uskoči u drugu priliku koja se otvorila, netom prije što se ova priča zatvori

Kad dodju pravi revizori I najveci drek ispliva na povrsinu mislim da ce tako biti I u Plavoj laguni

Luksic lamenta pérdida de millonaria inversión en Banco Popular de España: "No siempre se gana"

Ovaj bonus je transparentan i zna se, da je bio vezan na rast vrijednosti firme. I ocito je da je LRH u tih godina porasla puno – pogledajte prihode, ebidtu, broj soba i sličnu. Da bi svi managerji imali takve ugovore, radilo bi se drugacije.Jer bi sa radom obogatio a ne sa krađom.

I jos mozemo usporediti rad prošlog predsjednika koji je više manje prodavao vile (da je LRH na kraju godine barem zaključila nevtralno) sa radom Sehanovica.

Kao dionicar vise imam zbog Sehanovica. I zato mozemo samo reci hvala.

Ne baš, ako je definirano ugovorom bonus dobiva u svakom slučaju a s obzirom da je nagrada izdašnija u slučaju prodaje nešto mi u cijeloj priči ne štima.

kolege,

ok.

Ovaj dio smo demistificirali, idemo dalje.

Znači preostaje što?

Pa, da je LRH prodana.
Ili je predsjednik iskočio na zavoju da uskoči u drugu priliku koja se otvorila, netom prije što se ova priča zatvori

Moje mišljenje da nije prodana i da je zato otišao..

slažem se, kolega, da je novonastalu situaciju logički moguće objasniti i kao nije prodana, pa je zato otišao.
No, praksa nas demantira.
Tijekom Šehanovićevog dugog mandata LRH je barem pet puta, ako ne i više bila pred prodajom,pa ga propast pregovora nije natjeralo na odlazak.
Iil…

Mislim da će se Šehanović sada koncentrirati na LRHC, u LRH je po svemu sudeći njegov posao gotov.

Nemoj misliti na m2!

Ne baš, ako je definirano ugovorom bonus dobiva u svakom slučaju a s obzirom da je nagrada izdašnija u slučaju prodaje nešto mi u cijeloj priči ne štima.
[/quote]

Ako je bonus od 14 milijuna kuna nešto što se dobiva za redovno poslovanje, koliko bi trebao biti bonus za prodaju?

New Report

Close