odkuda im ovo da je Lrh prezaduzena jer ako je istina treba navesti izvor i ako je prezaduzena onda ovo poprima razmjere epidemije na Zse i kome vise vjerovati i ulagati pare kad imamo kradju malih na sve strane
Vjerojatno je godinama Šehanović muljao ove amatere iz Nadzornog odbora, Ostoju, Kseniju, Doličkog… A i ove revizore, kako se ono zovu, KPMG, što god to značilo. Vidiš i po tim slovima da su neozbiljni, stave četiri nasumce odabrana slova da zvuči kao pametno.
Ali, nas možda i mogu prevariti, ali ne mogu prevariti sindikate.
imamo neslužbenu informaciju da su strani konzultanti u LRH-u kako bi hotelskoj kući pomogli da se izvuče iz poteškoća. Nagađa se da je LRH prezadužen, i da financije nisu onakve kakvima se prikazuju. Ako je to istina,
Ako je ovo istina + odustanak najavljivanog kupca = pravo čudo da se cijena jos drzi tu gdje jest……mali free float stvari radi čuda…….
[/quote]–
Sindikati su na nož sa upravom, i onda nije nikakvo čudo da ovako pluckaju otrov. To da finacije nisu onakve kave bi trebale biti, može značiti puno, a ne mora značiti ništa – ako su zaboravili knjiziti neku obvezu npr od 50 milja, onda je to puno, ako im prijeti neki sudski postupak, po kojem bi morali platiti puno, to je onda nista jer svaki tjedan ispliva neki takav sudski postupak. u rh svi sve tuze i zahtijevajući astronomsk eiznose
i kako sad lrh prezaduzen, kad sva izvjesca pokazuju vrlo nizak dug, dalibor je to elaborrirao, pa oni unatrag 5 godina samo pare mlate, i samo prodaju imovinu i zarade jos, kako onda prezaduzeni
tata dalibore, ako ste tu, dajte koju riječ jer narod je stoka grdna, svasta moze i napraviti inapisati
i kako sad lrh prezaduzen, kad sva izvjesca pokazuju vrlo nizak dug,
imao je i agrokor solidna FI, đakovština također pa i viadukt i mnogi drugi. nije sve uvijek kako na papiru piše
dajte dosat o muljazi…pa nije ovo todex.
pa nije valjda onaj fond na 3600 ulazio jer ne kuzi nista i glup je.
ajde dosta s tim crnim vijestima…samo da se dokopate jos par komada po 3800 … nemojte
Da je LRH prezadužena ne bi bilo novaca za otpremninu. Ovo mi liči na spin i posredni pritisak na neodlučne u lokalnoj vlasti da prihvate prodaju jer firma ništa ne vrijedi i bolje je se riješiti dok se još može.
A i ove revizore, kako se ono zovu, KPMG, što god to značilo. Vidiš i po tim slovima da su neozbiljni, stave četiri nasumce odabrana slova da zvuči kao pametno.
ako nije cinizam, ajde da barem slova razjasnimo
Klynveld Peat Marwick Goerdeler
A i ove revizore, kako se ono zovu, KPMG, što god to značilo. Vidiš i po tim slovima da su neozbiljni, stave četiri nasumce odabrana slova da zvuči kao pametno.
ako nije cinizam, ajde da barem slova razjasnimo
Klynveld Peat Marwick Goerdeler
[/quote]
NIKAD čuo ni za jednog od njih. I nije cinizam nego sarkazam.
Nema stop trgovanju dok se ne rasvijetli situacija. Ovdje su u novinama izasle vrlo teske optuzne da su izvjesca krivotvorena.
Marina Cvitić za N.list:
– Ne znam koja je pozadina ovog poteza gospodina Šehanovića, međutim imamo neslužbenu informaciju da su strani konzultanti u LRH-u kako bi hotelskoj kući pomogli da se izvuče iz poteškoća. Nagađa se da je LRH prezadužen, i da financije nisu onakve kakvima se prikazuju. Ako je to istina, onda Šehanović nije zaslužio ni otpremninu koja mu pripada – rekla je Cvitić…
Ke – nagađa se prezadužen!? Svašta…
Nemam LRH, ali mi je smijesno citati kako su strani konzultanti u LRH zbog prezaduzenosti…
Ma gledajte to je stvarno bezobrazluk, kao prvo da ova tko nešto izjavi, onda i novinarka da to objavi.
Novinarka se naložila da je otkrila neku novu aferu tipa Agrokor.
Tvrtka je prošla ozbiljna dubinska snimanja u pripremi za prodaju. Agent prodaje je Deloitte. Revdira ih ozbiljna revizorska kuća. U LRH se radi transparentnije nego u većini drugih tvrtki kod nas. To je posljedica vlasničke strukture gdje suvlasnici među sobom ne vjeruju jedni drugima. Pogledajte samo kod investicija. Sve ide kroz natječaje, a do sada nismo vidjeli ni probijanja budžeta niti nekih odstupanja u tim stvarima. Što više oni koji su radili sa njima kažu da se vodi briga o svakoj kuni i da se izvođači drže na kratkoj špagi. Nema probijanja rokova, nema opraštanja penala. Ja iskreno nisam vjerovao da se neke investicije uopće mogu izvesti za te novce koji su predviđeni. Za ovo po koliko su oni izgradili Giorgio drugi nisu gradili upola manje objekte. O akvizicijama koje su odradili u Cavtatu i Portorožu ne treba trošiti puno riječi. Cijena po kojoj su kupili te hotele i povrat koje ti hoteli generiraju su brutalni.
Dozvoljavam da sam ja u potpunoj zabludi ali iskreno meni je puno vjerojatnije da ovi iz sindikata lupetaju gluposti, koje opet neka novinarka bez ikakve provjere objavi, nego da je uprava lažirala izvješća.
Ja bi prije očekivao da su radili suprotno pa da izguraju grad po nižoj cijeni, nego da su pumpali bilance.
kolege,
smatrao sam da je Novi List ozbiljnija novina.
No, ovdje se radi o LRH d.d. koji kao društvo čije dionice kotiraju na burzi,imaju obvezu prema investicijskoj i svekolikoj zajednici objavljivati sve relevantne vijesti na ZSE bez zadrške i ne putem sindikata, već na način da Uprava ili Nadzorni odbor izdaju priopčenje.
Držim Šehanovića ozbiljnim čovjekom, da je dao neopozivu ostavku sazvao bi konferenciju ili izdao priopčenje.
Da je dao ostavku s kojom se licitira možda i ne bi….