LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

CERP NE PRODAJE! Već dodjeljuje dionice stradalnicima domovinskog rata koji onda eventualno prodaju iste.

Ma kakav strdalnik sa 200 komada

@Ibro10
Ovdje je koliko se sjećam prije nekog vremena donesena odluka da CERP proba prodati dionice na burzi, valjda još vrijedi.

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

@xdado Jednom u danu mogu biti u krivo, dvaput već teže. Haha

Vaš link …

Prijašnja odluka o prodaji je stavljena van snage, jedino što sam zamjenio je da se NE dodjeljuju stradalnicima domovinskog rata, već vlasnicima oduzete imovine!

Pa evo , ako se moze Blackstone posje 11 godina razvest , pa mozemo i mi tom istom putem , jel decki. , bane ???
Lp

https://www.google.si/amp/s/amp.ft.com/content/0a55c0ac-5a94-11e8-bdb7-f6677d2e1ce8

Decki ide li netko na skupstinu? Steta sto Matej ne moze, on uvijek izvuce nesto dodatno.

kolege,

koliko ranije se treba prijaviti za GS, znade li se dnevni red….?

Naravno da nas sve zanima proces prodaje,a s obzirom na šutnju dali je proces pri kraju ili možda gotov?

Općina Opatija već računa na izvanredni prihod od prodaje u iznosu od jednogodišnjeg im proračuna……

Sa prijavama je gotovo.

Dnevni red koji nikog bas ne zanima je ovdje
http://zse.hr/default.aspx?id=82551
Nas zanima ovo iza kulisa. Prodaja, buduca ulaganja, akvizicje?

Ako je samo jedan proračun onda i nije neka cijena postignuta…

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Općina Opatija već računa na izvanredni prihod od prodaje u iznosu od jednogodišnjeg im proračuna……

Na temelju cega to tvrdis? Ima neki link?

kolege,
između ostalog imate članak u Novom Listu od, čini mi se 16. veljače 2018., gdje se spominje ” jednogodišnji proračun Grada Opatije”….
Nova Liburnija ima 25% + 1 dionicu LRH zar ne?
NL je u vlasništvu Grada Opatije,općina Lovran, Matulji i Mošćenićka Draga.

Ali već vam je kolega Dalibor izračunao o kojoj potencijalnoj cifri može biti govora ili probajte sami ispočetka.

Proracun grada Opatije za 2018 , cca 214 mil kuna..Udio grada Opatije u tvrtki Nova Liburnija, cca 75%..
Broj dionica u vlasnistvu Nove Liburnije..75 661..75% koliko pripada Opatiji..56 745…Proracun grada 214 mil/broj dionica 56 745..cijena dionice 3771.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close