LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Navodno postoji zainteresiran kupac ali uvjet je kupnja cijelog paketa dionica ( ocito nece da ga grad necim ucjenjuje ).. Ostoja ne orkriva ime , ponuda jos nije dana a nesto vise bi se moglo znat za 30 dana..
Manje vise iste price kao i do sada

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Cim je nesto na prodaju tu uvijek ima kupaca. No grad je zaista problem, vidjeli smo kako se ponio prema firmi, dionicarima, a onda i samim mjestanima. I jos imaju obraza reci da su lrhc prodali po dobroj cijeni. Ne znam zasto ih gradjani biraju??

kanabis, nije core business grada da zarađuje, nego da troši. Oni su prodali po onoliko koliko je Ostoja uložio, sve iznad toga bio bi extra profit, kako bi rekao političar Komadina. Da su mogli prodati i za duplo niže, prodali bi.
U ovom trenutku, siguran sam, Dujmić radi na najboljem izgovoru da proda dionice. Kako se to radi? Tako da unaprijed raspodijeliš plijen s glavnim neprijateljima, ovoga puta s ravnateljom LU, protukandidatom i bivšim stranačkim kolegom.
Ako me podržiš u prodaji, mi querido Fernando, dat ću ti mucho plata za luke i bit ćeš najbolji ravnatelj ikad. Ali ako me ne podržiš, nećemo surađivati.

Nije grad prodavao na tržištu. Sve je to bio dogovor. Politički vam smeta što LRH investira izvan opatijske rivijere? Nema problema, izdvojit ćemo taj dio i isplatiti vas toliko koliko je tamo uloženo. Kredit su ostavili na LRH jer bi u protivnom lokalci dobili premalo, pogotovo ostale općine.

Nemoj misliti na m2!

Brze bolje neka prodaju i pomognu sredisnjici da ih ne ovrše Bandić i Ljubičić. Treba dojaviti Bernardiću gdje ima novaca za spas 🙂

Status Quo: Roll Over Lay Down

A i bolje im je imati pravog poslodavca i razvijati destinaciju. Uz pametno poslovanje nece im biti potrebno niti uhljebljivanje sami od sebe ce se zaposljavati.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Navodno postoji zainteresiran kupac ali uvjet je kupnja cijelog paketa dionica ( ocito nece da ga grad necim ucjenjuje ).. Ostoja ne orkriva ime , ponuda jos nije dana a nesto vise bi se moglo znat za 30 dana..
Manje vise iste price kao i do sada

Pozdrav

Hvala!

NL danas

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

NL cijeli tekst

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

NL cijeli tekst

Spinovi….ako imaš kupca ne ideš u novine

Dujmic okupio decke da dijele plijen.

Već stoje u redu.

Ne stoje u redu, neće više ni stajati, čut ćete vrlo brzo zašto…

[/quote]

Nemojte jeftino navlačiti ljude na kupnju…
[/quote]

Ok.
[/quote]

Kolega login, još uvijek mislite da navlačim?

New Report

Close