LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dali idemo izvještaj da vidimo gdje smo sa hupom

Ne mora ništa značiti, ali ovako jak i ravnomjerno rasporedjen bid sa nizom naloga od 4000-4200 nije bio odavno……

Ovaj tjedan mogla bi izvješća za 2017

Nemoj misliti na m2!

http://www.seebiz.eu/cizmar-nova-akvizicija-adrisa-dobrodosao-nastavak-konsolidacije-hotelskog-sektora/ar-170457/

Kakve su mogucnosti buduce konsolidacije hotelskog sektorja ADRISa sa LRH i LRHC , moze koji komentar ?

Onako laički, ne bi li Adris prvo trebao svladati preuzimanje, steći određeno iskustvo u tome, pa tek onda napadati dalje. Valamar se također ispucao, a Plava laguna mislim da je preškrta. Arenaturist je isto u nekom svom procesu podizanja interne efikasnosti. O na kraju, kako veli naš guru Dalibor, Ostoja ne želi prodati lrh po hrvatskim, nego po stranim cijenama.

Falkensteiner mozda uleti a i to je pitanje samo po kojoj cijeni ja mislim da bi mogla probiti gran.

5000-6000 iznad je utopija

E brate, ja mislio da ce bit bar 10-12000 😂

Ja sam prodao neznatan dio po 4300kn radi kupovine stana. Inace kakve sam srece, sad ce to na 6000kn 😀

LRH bi trebala u krizi rasti jer je kao suho zlato:
=> nema znacajnog duga
=> rast turizma u 1. mjesecu je opet iznad ocekivanja
=> stabilan biznis.

I sada imamo novu 13ev/ebidta transakciju. Ako uzmemo LRH projekciju 138 mio Ebidta za 2018 dodemo na 6k na dionicu (s time da dug se pokriva sa nefunkcionalno imovino).

zasto jos nije lrh prodan: iz clanaka o adrisu i hupu –  kako kaže Čižmar, “recentna praksa je pokazala da se percepcija tržišne vrijednosti od strane prodavača i kupaca poprilično razlikuju”.

Ako sam dobro shvatio kronologiju s Falkensteinerom i HUPZom, Leko nije bio zadovoljan cifrom koju je ponudio Falkensteiner pa je zato pustio glasinu o pregovorima. Adris je shvatio poruku pa je uletio s višom cifrom.
Stranci, dakle, još uvijek nisu spremni zavući ruku dublje u džep. Istodobno, sve je manje meta na tržištu, svako malo se objava neka transakcija.
Hoće li LRH označiti prekretnicu?

Mislim da se darko treba rijesiti ovoga dobio je povoljno i sad je trenutak ove god iduce vec upitnik svj.kriza ratovi ostale destinac. Itd ako ima ozb. Kupca neka proda i idemo dalje

New Report

Close