LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za kupnju sam navikao da je nema, ali sad nema ni prodaje?

Mozda je to zbog toga sto se ipak nesto desava. Sa 2018 dobili smo novu valuaciju jer se rizik kapitala smanjio: utjecaj na rast BDP, bolji rejting Hrvatske, dobre najave za sezonu, nove investicije LRH, najave nizog PDV, veca zaposlenost, novi projekti u Opatiji (Ucka 360/infrastruktura) itd.

Zaista danas bas nemas puno prilika za neki jeftini super nakup. I mozda se zbog toga nikome ne zuri sa prodajom jer bolje pustiti u firmi bez duga na dobrim marzama.

https://www.vecernji.hr/premium/rusija-bogati-lovranske-vile-u-rukama-oligarha-iz-gazproma-i-rosnjefta-1221303

www.lociraj-popust.com

i kaj sad opet godi9na na ovim razinama

i kaj sad opet godi9na na ovim razinama

barem je skoro jedan mjesac prosao 😂

Al’ je ipak nešto važniji mjesec od drugih (Ostoja: “…ova (ponuda, op.p.) koju očekujemo krajem siječnja…”).
Puno pozdrava!

Za kupnju sam navikao da je nema, ali sad nema ni prodaje?

Mozda je to zbog toga sto se ipak nesto desava. Sa 2018 dobili smo novu valuaciju jer se rizik kapitala smanjio: utjecaj na rast BDP, bolji rejting Hrvatske, dobre najave za sezonu, nove investicije LRH, najave nizog PDV, veca zaposlenost, novi projekti u Opatiji (Ucka 360/infrastruktura) itd.

Zaista danas bas nemas puno prilika za neki jeftini super nakup. I mozda se zbog toga nikome ne zuri sa prodajom jer bolje pustiti u firmi bez duga na dobrim marzama.

[/quote

Je, bas se rizik smanjio. U Hrvatskoj su trenutno rizici izrazito visoki obzirom na dogadjanja oko Agrokora i opcenito na burzi. Nije ništa bolje ni u Sloveniji. Gospodarstvo raste, no to je inercijski rast o čemu svjedoci njegova niska stopa. Nema strukturnih reformi i dalje, a i demografski se situacija jako pogoršava.

Rast na tako malim volumenima je posljedica malo jače aktivnosti oko špekulacija vezanih na prodaju firme. Iako ja mislim da se ona neće dogoditi još koju godinu.

Je, bas se rizik smanjio. U Hrvatskoj su trenutno rizici izrazito visoki obzirom na dogadjanja oko Agrokora i opcenito na burzi. Nije ništa bolje ni u Sloveniji. Gospodarstvo raste, no to je inercijski rast o čemu svjedoci njegova niska stopa. Nema strukturnih reformi i dalje, a i demografski se situacija jako pogoršava.

Da i ne.

Rizici u Hrvatskoj pa i u Sloveniji danas su niži nego 2 godine nazad. Kako god okreneš, možeš pogledati prinos državnih obveznica, koji je jedan tih indikatora. Ali istina je to što kažeš: Reforme neće doći (barem ne u rastu BDPa). Na žalost regija nema političara koji bi razmišlao u toj smjeri – sve je samo kratkoročni interes te podjela na naše/vaše (što je u principu negativna selekcija kadra).

Baš nikakvih vijesti i/ili naznaka o promjeni vlasništva…

Nista vidi se po alfabetu

Sn nije bio na 70 u dvi godine

Ode HUP 😀

I mi ćemo jednom doći na red 😇

ostali smo zadnji za preuzimanje(šlag ili vrhnje)
samo da nema grada otišli bi puno ranije

New Report

Close