LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim da nećete vidjeti prodaju LRH-a u ovom ciklusu….kao što sam rekao LRH je skrpana hotelska kuća sa minimalnim ulaganjem (da se sakrije stari komunističko-socijalni interijer/eksterijer) sa ciljem izvlačenja maksimalne dobiti.

To je vrhunski za dioničare, al za potencijalne kupce iste, pogotovo na velikim valuacijama NIJE.
Bio u više hotela te grupacije, o nekima sam i pisao ovdje osvrt pa bio populjvan, al to je realnost

moje skromno mišljenje

ma sve stoji samo ne znam što dolazite kvariti božićne blagdane ti i sisi (imate svoje dionice i uživajte)

ne bih nikada pisao za neku dion. ako nisam siguran što kako i zašto ovo nije dobro za forum

[/quote]
Narocito je socijalno socijalisticki eksterijer.

Status Quo: Roll Over Lay Down

zanimljiv nalog na kupnji, 4301 dionica po 5 kn,netko zamjenio količinu i cijenu:)

Nisam za prodaju.
-Prvo firma ima nevjerojatan plan razvoja do 2020 god.
-Drugo gospodarstvo drzave ce rasti, a time i sigurnost ulaganja
-Trece ovo je firma koja se od pocetka planira prodati i to ce se zasigurno ostvariti jer to zele i Ksenija i Ostoja
– Uprava je vise nego motivirana rastom vrijednosti firme, jer pri cijeni visoj od 10,5ev ebitda imaju dodatne bonuse
-Opatija ima svoje povijesno i kulturno mjesto u Hrvatskoj, a i blizoj okolici. I sigurno ce uvijek imati skuplje nekretnine.
-I ono sto joj je ponekad prednost, a cesce i mana…suvlasnistvo grada kao sigurnost, a uz to kao i kocnica.

Bio sam vlasnik Jadranke iz Losinja i vidio sam kako to sve moze i lose proci kad gazda hoce, iako za kupca imate bogate ruse. Zato se drzite lrh.

I za kolegu koji kaze da su to sve derutni hoteli koji deru visoke marze. Meni se Opatija sve vise svidja i planiram kupiti apartmancic u njoj, negdje na glavnoj cesti. Prepoznat ce te me sto sam slavonac i sto ce na striku visiti nase delicije.

a šta ako kupac da ponudu i za LRH i LRHC u paketu??
kud ćemo onda s lovom ?

Uh puste tlapnje Lrhc sad sigurno nije za prodaju treba doterati mladu

a nikad ne znaš

koliko se čeka na prodaju LRH-a pa ništa. bar za sad
a vidiš da se Dubrovnik i Makarska prodaju, možda i ovdje zaluta neka nemoralna ponuda
a onda je sve na prodaju

samo, opet, kud onda s nofcima!!?!?

http://www.seebiz.eu/u-opatiji-2017-najbolji-turisticki-rezultat-od-osamostaljenja-hrvatske/ar-168489/

Meni će biti žao.
Ne zbog love, nego zbog toga gdje dalje?
Ovo je bio no brainer.

Facebook…pozuri jos nije kasno!

Ja mislim da nećete vidjeti prodaju LRH-a u ovom ciklusu….kao što sam rekao LRH je skrpana hotelska kuća sa minimalnim ulaganjem

taj argumenat se zaista pojavlja. kupci pregovaraju u smislu da treba puno ulozit u renovaciju i tako ne zele platit visoke cijene. a sa druge strane opet ciklus ulaganja je jasan. firma je brez duga pa se mogu te stvari brzo odradit. ali naravno ne sa prinosom koji danasnja uprava zeli imati kod investicija (10% do 16%). Jer zele imati marzu na nivoju…

inace to sto danas pratimo je samo ocekivanje. i cesto je to daleko od realizacije. ali barem je super vidjeti da ima neki volumen. i da pricamo o pozitivni prici. LRH se ispod Sehanovica/Ostoje zaista promjenila na bolje. Barem znaju sto su i sto mogu. Trziste to nikada nije uracunalo jer je postojala nevjerica Ostoji. A na kraju smo vidjeli da je Todoric onaj koji je osisao dionicare a ne Ostoja. Barem ako gledamo stanje na danasnji dan. A za sutra moze se desiti cudo.

Ja imam osjecaj da ce biti prodaja po cijeni koja ce biti ispod nasih ocekivanja (tamo u rangu oko 5,5k umjesto oko 6,2k). zasto? zato jer ce to biti cijena koju ce ostoja platiti da se moze totalno i sto brze fokusirati na lrhc.

vidjet cemo.

Ostoja je prilično jasno rekao da sumnja da će kupac dati cijenu koju on (Ostoja) traži. Mislim da se njemu (Ostoji) ne žuri.

E sad, ako se drugom partneru žuri, onda to isto ima svoju cijenu. Ali, onda bi to trebalo imati i svog posebnog kupca.

Svaka cijena preko 5 je super
Svi u + ja bih volio da je 10 a tko nebi samo mislim da je matej upravu i to bi svi mi mogl progutat darko dobio po2250 sto brate ostali lrhc i pola milje u džepu koja smo mi banana drzava da to nije moglo na javnu prodaju sramota

…na striku visiti nase delicije.

…kanabis iz logo-a?

New Report

Close