U nasem najgorem hotelu nastati ce novi hotel Seraton. Sta bi tek sve moglo biti u Opatiji. Ovo ne treba prodavati do 2020 god. nikako.
Meni je to malo prejeftino, ispada 100.000 eura po sobi.
[/quote]
Vrijedi nešto i objekt i zemljište. Radi se o 7000 m2 zemljišta na samoj obali + objekti od blizu 6000 m2
Što mislite koliko to vrijedi?
[/quote]
Vrijedi nešto i objekt i zemljište. Radi se o 7000 m2 zemljišta na samoj obali + objekti od blizu 6000 m2
Što mislite koliko to vrijedi?
[/quote]
Ne znam, Dalibor, zato imam vas. 😀
101 nije ovo bitcoin da samo raste. Kakva nam je bila godina sa 4000kn cu biti zadovoljan + ako lrhc ne padne ispod 1700kn. To nam daje povoljnu dionicu i priliku za malo veci rast u 2018god.
Ove cijene na burzi vise nemaju veze sa nicim. Prilicno sam uvjeren da to ide iznad 6000kn u slucaju prodaje, a za ravno godinu dana, kada Zagreb bude u u izgradnji ode to i na 7000kn. Burza je prilika za strpljive. Do 2020 sama cijena na burzi nece biti ispod 6000kn,a u prodaji 9000-10000kn.
Ne znam, Dalibor, zato imam vas. 😀
😉
Malo je transakcija da bi mogli precizno to odrediti točno. Zubak je platio 1,8 mil zemljište u Lovranu bez objekta i infrastrukutre, a za zemljište slične veličine ali 500 m od mora u Voloskom se traži 2,6 mil eur, te za zemljište u lučici Volosko od 3500 m2 (bivši restoran Amfora) sa projektom za hotel od 100 soba traže 4 mil EUR.
Znači ovo bi moralo vrijediti bar 5 pa i do 8 mil EUR jer lokacija je stvarno vrhunska, a postojeći objekti imaju oko 5.800 m2. Dali se sve ruši ili će ići adaptacija i dogradnja nemam pojma, o znam ovog lika koji se spominje u članku :))
On je radio Operetu ali poslovno je propao. Sviđale su mi se interpolacije, pogotovo onaj stakleni toranj u sred dvorane. Ukupno po mom skromnom i nestručnom mišljenju to je vrhunski projektirano i jako kvalitetno izvedeno.
101 nije ovo bitcoin da samo raste. Kakva nam je bila godina sa 4000kn cu biti zadovoljan + ako lrhc ne padne ispod 1700kn. To nam daje povoljnu dionicu i priliku za malo veci rast u 2018god.
Ove cijene na burzi vise nemaju veze sa nicim. Prilicno sam uvjeren da to ide iznad 6000kn u slucaju prodaje, a za ravno godinu dana, kada Zagreb bude u u izgradnji ode to i na 7000kn. Burza je prilika za strpljive. Do 2020 sama cijena na burzi nece biti ispod 6000kn,a u prodaji 9000-10000kn.
dragi svi to govore na svojim patnjama(nekad 2005i6 su i dioničke skakale ko bitcoin )nažalost nas koji smo tu nap. joza od 2005 god moja malenkost. Ne govorim ja da vrijedi ili ne (i danas bio na kupnji) samo velim siti smo čekanja priča i pričica i dođe kriza i ajmo jovo isponova
i primjer kupovao dom na 20 kn gdje bi mi bio kraj da sam pretvorio(iz lrh) ovo mrcvaranje na 4000 je nažalost naša realnost izašao bakjakić na 3450 a stup. mogao je na 10 za 3-4godine možeš se mislit
stvarno je ko.