LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako igraš dugoročnije, jednostavno ne možeš pogriješiti sa ovom dionicom…njezino vrijeme tek dolazi…vjerojatno si pročitao prijašnje postove na ovoj temi, nema potrebe stalno ponavljati razloge ovog mojeg optimizma

Koliki vam je target za LRH?

Koliko j meni poznato, nekretnine se vode po booku iz 1993, dakle 15 godina nisu revalorizirane, a sad se priča da će napokon bilanca na 31/12/2007 biti revalorizirana.

Excuses are like asses - everybody's got one and they all stink!

krejzihors:

Eh darac, što je dugoročno? 5 god? 10? Ovo prvo mi je ok, al ovo drugo je malo previše za mene. Inače, imam LRH i vjerujem u rast (možda već i ove godine) [thumbsup]”

čuj, meni je dugoročnije 1-2 god…ciljana cijena prava sitnica, 1xxxx kunića

Realno. Nakon revalorizacije, naravno. To i ja čekam, a do tada dokup po ovom diskontu [thumbsup]

PS. Nekako mi je žao ljudi koji su kupovali po 7000. Ja se moram pohvaliti nedavnim ulazom na 5000. [smiley] Mislim da je to blizu dnu i da niže ne ide. (bar ne puno)

samo malo prolistaj i vidi koliko je prometa bilo iznad 6000, čini mi se preko 200 mil……
ako njima nije skupo, neće ni tebi na 5000……[thumbsup]

samo malo prolistaj i vidi koliko je prometa bilo iznad 6000, čini mi se preko 200 mil……
ako njima nije skupo, neće ni tebi na 5000……[thumbsup]

Ma znam, zato i kažem – u biti se hvalim jeftinim ulazom. [thumbsup]
S ovom akvizicijom na ovoj razini mogu mirno spavati jer znam da neće 20% dolje. Sad samo treba biti malo strpljiv [thumbsup]

Mislim da ovdje fundamentalni pokazatelji P/B i P/E nisu baš relevantni, svi zanamo što se čeka, a kad krene nema stajanja!! Nego, dal sam ja dobro primjetio da su se u petak oni nalozi od po 50 kom lagano izgubili?! [proud]

Koliki vam je target za LRH?

Koliko j meni poznato, nekretnine se vode po booku iz 1993, dakle 15 godina nisu revalorizirane, a sad se priča da će napokon bilanca na 31/12/2007 biti revalorizirana.

Da, a ako uzmeš porast cijena nekretnina, moglobi biti svega
[thumbsup][cool] Evo jedan prigodan tekstić Vaš link

petak na zatvaranju:

5.050,00 3
5.002,00 10
4.925,00 7
4.924,00 7
4.900,01 5
4.900,00 16
4.871,00 1
4.851,00 7
4.850,01 2
4.850,00 9

5.119,68 2
5.119,69 12
5.127,99 4
5.128,00 5
5.133,00 8
5.145,00 4
5.149,00 5
5.150,00 2
5.170,00 4
5.195,00 4

x

LudiPaa: ” Koliki vam je target za LRH? Koliko j meni poznato, nekretnine se vode po booku iz 1993, dakle 15 godina nisu revalorizirane, a sad se priča da će napokon bilanca na 31/12/2007 biti revalorizirana. ” Da, a ako uzmeš porast cijena nekretnina, moglobi biti svega [thumbsup][cool] Evo jedan prigodan tekstić Vaš link

I onda netko pita koliko vrijedi LRH.
Ljudi, ta vam dionica niš ne vrijedi, niš! [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

LRH, nakon revalorizacije BV-a, vrijedit će preko 10.000 kn. To je činjenica, ostalo su špekulacije. [thumbsup]

Ignore: KressoM, delux

padam na ovaj kvalitetni druk i sutra trka po istu

padam na ovaj kvalitetni druk i sutra trka po istu

[lol] [lol]

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

[color=blue]Hotelijeri s Kvarnera u lovu na ruske goste

U Moskvi se prvi put predstavlja turistička ponuda kvarnerske rivijere[/color]

OPATIJA – Turistička destinacija Kvarnera ovog će tjedna prvi put biti samostalno predstavljena u Moskvi. Tim povodom u glavni grad Rusije sutra putuje delegacija sastavljena od 25 turističkih djelatnika i predstavnika vodećih tvrtki na Kvarneru, a direktorica TZ-a Gordana Medved ne skriva kako od ove prezentacije očekuju mnogo.

– Rusija je golemo tržište na kojem smo dosad bili minimalno prisutni, a ovaj posjet trebao bi našim domaćinima pokazati što sve naš kraj danas može ponuditi – ističe Medved.

Prema njezinim riječima, turistička mjesta na Kvarneru dosad su se uglavnom oslanjala na tradicionalna tržišta srednje Europe, a udio ruskih gostiju u ukupnom broju inozemnih dolazaka bio je praktički zanemariv.

– Budimo realni, s obzirom na to da ruski gosti spadaju u red najzahtjevnijih gostiju, treba reći da dosad možda nismo ni bili u mogućnosti adekvatno izaći u susret njihovim očekivanjima, ali se situacija u tom pitanju posljednjih godina značajno promijenila nabolje – ističe direktorica Medved. U tu će svrhu u Moskvi idućih dana biti predstavljena cjelokupna ponuda svih vodećih hotelskih kuća koje djeluju na sjevernom Jadranu, baš kao i specijaliziranih turističkih agencija, marina i avioprijevoznika.

S obzirom na to da Rusi na Jadran dolaze isključivo avionima, posebna će se pozornost posvetiti pronalaženju načina za postavljanje intenzivnijeg zračnog prometa i predstavljanju mogućnosti prihvata aviogostiju na Kvarneru.

– Nakon dva isključivo “kvarnerska dana” u moskovskom WTC-u 17. siječnja održat će se i prigodna konferencija za novinare koju će voditi direktor Glavnog ureda HTZ-a Niko Bulić, a cijela manifestacija završit će manifestacijom koju smo nazvali “Hrvatska večer” – najavila je Medved.

S obzirom na to da je Hrvatska nakon nedavnih uspjeha nogometne reprezentacije veliki hit u Rusiji, u TZ-u Kvarnera očekuju da će i njihov moskovski nastup pridonijeti tomu da ruski gosti već ovog ljeta počnu u većem broju dolaziti na kvarnersku rivijeru.

Za ruske goste danas se otimaju sve turističke zemlje na svijetu, a razlog je vrlo jednostavan: statistika pokazuje da njihovi turisti dnevno u prosjeku troše čak 120 eura te spadaju u red najvećih potrošača na svijetu. Iako vole dolaziti u Hrvatsku, Rusi su se često znali žaliti da nemaju gdje potrošiti svoj novac, tako da je dobro poznata činjenica da goleme svote novca preostale s ljetovanja ostavljaju u duty free shopovima pri izlasku iz zemlje. (Jutarnji list)

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close