LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle, posto na burzi nije ocito moguce prodati dionice LRH barem vecu kolicinu za neku normalnu cijenu, evo slobodno (kao sto su pojedinci pisali i na LRHC grupi) mi na privatnu poruku posaljite da li bi kupili dionice LRH od mene. Kolicina je 200. Zaista oni ozbiljni i jos vise oni koji su voljni duze vrijeme ostati u ovoj dionici.

čitam redovito blog, ali ne nalazim rečeni izljev cijenjenog blogera. pod kojim nalovom je to objavljeno, ili je zatrpano u komentarima.

po mome sudu, mirovinci se ponašaju onako kako bih se ja ponašao na njihovom mjestu. pa oni ne rade na postotak, oni rade za plaću. a zaraditi plaću mogu tako ne da zarade, nego samo ne smiju previše izgubiti. i tako ini i rade – igraju na sigurno – adris, atgr, podravka itd.

ne znam smiju li oni kao privatnici mešetariti na burzi, ako smiju, vjerujem da puno uspješnije trguju kao privatnici, nego kao mirovinci. nisu oni ipak tako krtkovidni kako bloger piše, momci jednostavno rade za plaću

Arenaturist i AZ

Dakle, posto na burzi nije ocito moguce prodati dionice LRH barem vecu kolicinu za neku normalnu cijenu, evo slobodno (kao sto su pojedinci pisali i na LRHC grupi) mi na privatnu poruku posaljite da li bi kupili dionice LRH od mene. Kolicina je 200. Zaista oni ozbiljni i jos vise oni koji su voljni duze vrijeme ostati u ovoj dionici.

evo i mene sa 150kom

I mene sa 270 komada…

whiterose i 101

pa tko vas nazove ponudit će vam max 3450 a vi za tu cifru nećete dati 😀 hi hi

budem stavio za početak 50 kom ali samo danas da ne rušim cijenu 3801,01

Moze i mojih 160 komada

superiška 770 kom stavite na 3800 i možda se nekom svidi taj paket 😀
a možda se paket i poveća 😀

101 bacio udicu , hi hi

evo nas jutros kupnja popodne prodaja

AZ mirovinski fond navodi da je “prihvačena njihova obavezujuča ponuda za kupnju dionica LRH”, šta god to značilo…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/LRH_20ca37ac-0845-4983-8c08-cd58da8f660a.pdf

ostarih na lrhu

New Report

Close