Dakle, posto na burzi nije ocito moguce prodati dionice LRH barem vecu kolicinu za neku normalnu cijenu, evo slobodno (kao sto su pojedinci pisali i na LRHC grupi) mi na privatnu poruku posaljite da li bi kupili dionice LRH od mene. Kolicina je 200. Zaista oni ozbiljni i jos vise oni koji su voljni duze vrijeme ostati u ovoj dionici.
čitam redovito blog, ali ne nalazim rečeni izljev cijenjenog blogera. pod kojim nalovom je to objavljeno, ili je zatrpano u komentarima.
po mome sudu, mirovinci se ponašaju onako kako bih se ja ponašao na njihovom mjestu. pa oni ne rade na postotak, oni rade za plaću. a zaraditi plaću mogu tako ne da zarade, nego samo ne smiju previše izgubiti. i tako ini i rade – igraju na sigurno – adris, atgr, podravka itd.
ne znam smiju li oni kao privatnici mešetariti na burzi, ako smiju, vjerujem da puno uspješnije trguju kao privatnici, nego kao mirovinci. nisu oni ipak tako krtkovidni kako bloger piše, momci jednostavno rade za plaću
Arenaturist i AZ
Dakle, posto na burzi nije ocito moguce prodati dionice LRH barem vecu kolicinu za neku normalnu cijenu, evo slobodno (kao sto su pojedinci pisali i na LRHC grupi) mi na privatnu poruku posaljite da li bi kupili dionice LRH od mene. Kolicina je 200. Zaista oni ozbiljni i jos vise oni koji su voljni duze vrijeme ostati u ovoj dionici.
evo i mene sa 150kom
AZ mirovinski fond navodi da je “prihvačena njihova obavezujuča ponuda za kupnju dionica LRH”, šta god to značilo…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/LRH_20ca37ac-0845-4983-8c08-cd58da8f660a.pdf