LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znači LRH se čerupa kao kokoš za sitniš…žalosno…

što je tu dobro osim što je cijena pala na 3450 strašno da je prodaja blizu ratko bi napravio čeku ovako

prodaja stop

Kupaca ocito nema. Nadam se da ce barem odustati od dosadasnjeg plana razvoja haha

je plavi budem povukao naloge

Arenaturist je poslije ovakvih akrobacija narastao preko 30% tako onda iduče godine očekujem cijenu LRH na 4.500 kn i ispod ne prodajem, živi bili pa vidjeli…

padnu li ameri evo nas nazad na 2500-3000 samo sam se nadal 5300 baš sam naivcina

Svi ušutili, ponestalo ideja, stvar je jednostavna,izgleda da je i njima dosta i počeli su sami svaki za sebe tražiti izlaz,raspad sistema…

Svi ušutili, ponestalo ideja, stvar je jednostavna,izgleda da je i njima dosta i počeli su sami svaki za sebe tražiti izlaz,raspad sistema…

To mi je najmanje vjerojatan scenarij. Pa će onda dati za ništa? Pa ko da oni ne znaju izračunati koliko im LRH nosi….

Bez brige budi, nisu sve ove makinacije bezveze radili. A i da tako lako odustaju, ne bi ni stekli što imaju… Ne sekiraj se.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

3450 po dionici je milijardu i 40 mil vrijednost LRH. S obzirom na “brend” ..kupaca za takve cifre sigurno nije lako nac ..dobro je da se i ovo ostvarilo….i mozda nama izgleda kao cerupanje ali trziste vecih igraca ocito to smatra realnim…nekome prilika za dalje ..nekome prilika za nesto drugo.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Čini se da su Alfabeti bili bolja prilika?
Nije kraj priče ali prolazno vrijeme pokazuje trend.

Čini se da su Alfabeti bili bolja prilika?
Nije kraj priče ali prolazno vrijeme pokazuje trend.

Pa tko to još nije shvatio….
Evo delta je dobila pare…prva…
(doduše manje nego se planiralo ali ipak više nego što je vrednovana na burzi)
A pare neće zaobići ni druge alfabete…
Sad ko voli nek izvoli…
Ja preferiram alfabet…

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Da, sada ima AZ puno izloženost turizmu…i možda će utjecati na konsolidaciju:

Možda Valamar kupi LRH. Možda Arnt. Možda LRH nešto kupi. Broj opcija.

Očekivanja oko pravila korporativnog upravljanja – az mf možemo ovjde vidjeti u koju smjer razmišljaju.

New Report

Close