LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nije da me se tice ali po koliko vredi trenutno pectinatusov udio u Lrhc i koja je cijena dansnje transakcije LRh

Na šta ciljate?

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Nisam toliko dobro upucen kao pojedinci u ovoj prici ali mogu vam ispricati kako ja to vidim i nije da me jako interesira prica oko LRh. kako mozda Ksenija treba lovu za hotele gdje god gradi a druga strana nema trenutnog kupca za po cijeni koja njima pase tj za LRH odluciila se na ovaj danasnji potez.Netko je napisao mozda Mf nije zainteresiran za LRh ali je mozda zainteresiran za LRHC tj Pectinatisov udio za uzvret Ostoja dobije svjezi kes za isplatiti Kseniju i ortake a sa druge strane dobije fondove koji mu i u slucaju krize mogu uskociti ili nekih poremecaja trzista uvijek mogu pomoci.znaci LRHC pectinatusov dio prodaja MF sa tim kesom danasnja transakcija i svi dobivaju

lrhc je na burzi – čak i da nemaju obvezu objaviti promjenu vlasnitva nad 25 dionica, mislim da bi sami to učinili. nema obavijesti – nema transakcije

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

nema za sada i nije rijec o 25 dionica nego 25 posto koji trnutno vrijede 80 mil kn

eh tko je kupio

jadni mi mali kada mogu ovi javno vrsiti pretumbacije preko burze poi cijeni i na nacin kako i dokle hoce.

i kako rekoh dobivaju svi
1. mali dionicari koji se boje delistinga ako MF ujde LRHC ce biti najuvjerljivije najjeftiniji turista u kojem ima fondova
2.Ostoja dobiva svjezi kes i stabilnu vlasnicku strukturu i potencijalnog kreditora u siranju poslovanja sa LRH i nemora onda zuriti sa prodajom LRH ako nema dobru ponudu
3.MF dobiva kvalitetno i niskorizno ulaganje koje ce vratit vremenom
To je samo moj stav i ista vise i nemora nista znaciti

eh tko je kupio

ovi iz zabice…

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

snupijev scenarij je jako dobar jer raspliće i pokreće i lrh i lrhc. ipak, ako mf ulaze, oni ipak moraju to objaviti. mislim da bi to bilo vrlo neuobičajeno da oni kupi 25 posto nrečega, a da to ne objave.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Na burzi se je vidjelo da od prodaje LRH nema ništa, da ima to bi več neko iskoristio jeftinom kupnjom, ova transakcija je još jedna potvrda toga, ali nebitno samo da netko kaže gdje smo i kuda idemo i sve OK…

Ostoja i Ksenija su se raskusuravali po 5.290 kn ovaj ICF se raskusurava po 3.450 kn, tko je tu lud…

I onda je netko nedavno od nas napisao da se s malim portfeljima do 5 mil. kn ne treba ići van, idem i sa ovim što imam tu, moram sve pregledati da mi nije koja kuna ostala u ovoj žabokrečini…

Svojevremeno je Pectinatus stekao onih 1.600 dionica LRH, da li se netko siječa ili zna po kojoj cijeni…

New Report

Close