LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S obzirom da će s hotelom u Ičićima u 2017. god. LRH dobiti 180 novih soba što je rast kapaciteta za 10% ne vidim razlog zašto ne bi i prihodi rasli za 10%, iduče godine će i obnovljeni Palace Bellevue odraditi cijelu sezonu što nije ove godine…
mislim da će se taj ritam rasta prihoda za 10% realno nastaviti i u 2018. i u 2019. god. jer ide novi hotel Zagreb u Opatiji od 100 soba, te hotel od 100 soba u Moščeničkoj Dragi, a još su tu dizanje i obnavljanje postoječih kapaciteta…

“Family resort hotel Ičići imat će 180 soba, dok će novi hotel u Opatiji (ex Zagreb), te hotel u Mošćeničkoj Dragi imati svaki po 100 soba, a LRH će ojačati ponudu”

LRH planira graditi tri nova hotela: Obiteljski raj u Ičićima, u Opatiji novi “Zagreb”

Još da pojasnim zašto 6-10% rast u 2017:

=> cijena nočenja ide gore 2-4%: 8 mio kuna+
=> novi hotel Ičiči če imati prodanih okvirno 100dana*180soba*60eur + ostala potrošnja = 7,5mio kuna +

Znači govorimo odokativno najmanje 285 mio kuna prihoda od prodaje. EBIDTA 2017 target oko 120 mio kuna. Ako se još koja nekretnina izvan funkcije proda onda to ide više manje u EBIDTA.

Što nam fali za naprijed:
– koje su još investicije koje se pokrenu na jesen 2017 osim znanih oko bazen kompleksa?
– kakve implikacije će imati izgradnja bazenskog kompleksa Marina u 2017/2018 – da li se onda dižu zvjezdice ili cijene noćenja?

To su sve dobri planovi koji će dignuti firmu u budučnosti definitivno ali trenutno nam to ništa ne pomaže jer iz Uprave LRH ne postoji nikakva komunikacija prema van a to se vidi i na cijeni koja samo klizi….

eto nas u 3 mijesecu na 3650 kako se cini prodaja samo što nije rusi,turci,skandinavci cejeni i ostali

Na snazi je klasicno raskomadavanje firme i borba za plijen. Vlasnici nista ne pokazuju.

je ni kupac da je trznio(što znači da kupac ne postoji)

Po cijeni dionice na burzi očito da LRH nema kupca, da li je stvarno tako ne znam, ali cijena dionice i prometi klize prema dolje…

Neka padne na 3200 pa ce biti slicna valuacija kao lrhc (8xev/ebitda)

Sto znaci 8 pa bila je i milju kuna

Niske kamate natjerale mirovince u sex shopove

Niske kamate natjerale mirovince u sex shopove

“Ulaže se u nekretnine u kojima posluju bordeli, lutrije, bingo dvorane, pa čak i u kampove za izbjeglice iz Sirije.”

– o ovome ja pričam cijelo vrijeme, u svijetu je velika navala na nekretnine sa solidnim povratima jer državne obveznice ništa ne donose, predviđanja za EU su da če kamate još dugo ostati niske, tako da je LRH odlična nekretninska priča sa odličnim povratom i dovoljno velika da zainteresira i veče fondove za ulaganje…

LRH u bloku 23.900 kom po 3.450 kn
ICF izlazi?

Ode blok od 23 900 po 3450..ICF D.D. vani ?….Ajde napokon malo preslagivanja.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close