LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

problem je sto lrh nema jasne planove. Pogubili su se u ovoj podjeli. Da objave plan ulaganja cijena bi sigurno rasla.

Giorgio II[/url]

Izgleda da je Trump zbog obveza odustao od ljetovanja na Kvarneru, kad je cijena ovoliko pala 😀 😀

kaj je ovo još ga bu cavtat prešišal izgleda da je prodaja blizu

izgleda da bi prije ljudi čekali cavtat na +30% (1600)
nego prodaja lrh za godinu dana čudno atkve su priče bile o prodaji skoro pa gotovo

jedino ako cijena nije bila(4000)

Uvjeren sam da je Opatija svoj paket od 25% mogla prodati nekom mirovincu ili fondu za najmanje 50% više. To je ipak ozbiljan udio u tvrtki. Ako su dali onu cijenu za HIMR to bi bilo kao da su dali Opatiji duplo nego što im je dao Ostoja.
No pitanje je dali bi onda Ostoja pristao na podjelu tvrtke pa od toga ništa. Bila je to “vezana” trgovina.

Sad da vidimo dali su istinite priče da su se skandinavci vratili 🙂

Nemoj misliti na m2!

Na prolječe očito nije bilo kupaca koji su baš bili spremni platiti koliko je Ostoja tražio, ali od tada do sada se puno toga promjenilo, Hrvatska je dobila stabilnu Vladu, BDP raste, dug se stabilizira, u međuvremenu je Turska skoro izbrisana sa turističke karte svijeta bar na 2 godine, u HR rekordna turistička sezona i traži se soba više a za 6 mjeseci LRH ima još jedan hotel više, rast kapaciteta za 10%…
novac je nikada jeftiniji i traže se poslovne nekretnine sa solidnim povratima, evo ovih dana je i Arena Centar prodan za 237 mil.eura nekom Južnoafričkom fondu, tako da se od prolječa na ovamo puno toga promjenilo i sigurno da recimo LRH od tada vrijedi 1 EV/EBITDA više, i srpski biznismen Mišković bi hotele u HR, hoteli su postali tražena roba…

tako da oni kupci LRH koji su možda na prolječe odustali zbog cijene sada na stvari gledaju drugačije i spremni su ponuditi nešto više, tko zna, ja ovo samo naklapam, ali ovakvih uspješnih poslovnih priča kao što je LRH nema puno na prodaji…

i opet LRH i LRHC zajedno 4800 …. covjek bi mogao pomisliti da je manipulacija ali na nasem postenom trzistu strogo kontroliranom od hanfe s prirepkom matekom, takvo sto ne dolazi u obzir.

je funky je istina sve što ti veliš koja hanfa me je koštala 100000kn (samo sudskih troškova) tko to bude platio ja neznam

ustvari znam žena

Zasto je ove godine hotel Kvarner zatvoren? Dali su to nekakve dodatne usluge? Cak ni za Novu hoteli nece biti otvoreni.

Ako cijene u Španjolski poraste oko 10%…kakav potencial rasti ima Hrvatska? Ima li ko kakav uvid u ove stvari, jer me baš zanima dinamika i potencial sezone 2017. Jer kako su najave, ova godina bila je samo uvertura u još bolju sezonu…

I btw novi hotel Ićići je točno onaj segment, koji se traži…

Moja projekcija: osnovni prihodi LRH u 2017 veći za 6 do 10%.

New Report

Close