LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prihod do kraja godine minimalno 280-290, pa shodno tome i EBITDA oko 115
Ukupan dug – kratkotrajna imovina 60 mil što je cca 1/2 EBITDA

Nemoj misliti na m2!

Ako gledamo samo core prodaju vidimo da je bio 3q 2015: 130,6 mio HRK vs 3q 2016: 143,6 mio HRK. Rast 10%.

I sada kad pomislimo, da živimo u dobi skoro da nula kamata…onda koliko vrijedi keš mašina skoro bez duga, koja izbacuje cca 15 mio EUR godišnje? Sada ako je naš ocekivani prinos 10%, onda nam to vrijedi 150 mio EUR (današnja valuacija). Ako je 5% onda smo iznad 7k HRK/dionicu.

I koliko vrijed LRH ako znamo, da je dobra mogućnost da će biti trend EBIDTA pozitivan? I koliko ako još pribrojimo nekretnine izvan funkcije?

Vrijedi 3950 eno kupi na burzi ako hoćeš 🙂

ILRA je već dala naslutiti (potvrditi) kakva je sezona, izbacili prvi izvještaj za Q3, LRH sad samo potvrđuje…

Po ćemu je to ILRA dala naslutiti? 🙂

U rekordnoj sezoni oni imaju 2% manje nocenja..!?!…OK ne treba se bazirat na masi , Opatija nikad nije i ne treba tome ni tezit ali treba tezit da bude cijelogodisnja destinacija jer to zbog blizine i moze…LRH-a je okosnica turizma ali ne prati trendove…nije ni sjena vrhu hrvatske turisticke ponude…i to se na rezultatima i vidi.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Lucijan, da bi povećali broj noćenja moraju izgraditi još koji hotel 😀

Jedino da po dvoje stavljaju u jedan krevet 🙂

A ogroman hotel se obnavljao i nije radio 4 mjeseca 🙂

Znaci da ce dogodine biti rast 🙂

Pogotovo sto i Ičići ce proradit do tada!!

A prihod iz core biznisa 10% veći u sezoni 🙂

Matej sorry 🙂 evo vrijedi sad 4000 😀

Vrijedi 3950 eno kupi na burzi ako hoćeš 🙂

Da. 150 mio eur = cca 3725HRK => a danas 3950 HRK = da razlika od 6%.

Sorry – ali sam samo uzeo kao perspektivu…

Jer danas znamo da ozbiljni institucionalni ulagaći traže projekte sa 5 do 6% prinosa. A i kod 6000 ili čak i 7000 kuna možeš očekivati 10% prinosa ako financiraš jedan dio sa jeftinim kreditom….

A prihod iz core biznisa 10% veći u sezoni 🙂

A troškovi poslovanja su im porasli samo 4% (ako ne gledate amortizaciju). Znači, svaka rast skoro da čitava je profit.

Ma sve 5 Matej 🙂 ja sam unutra he he

I zadovoljan sam izvješćem 🙂

Al mi muka od toga vrijedi ovoliko il onoliko

Evo rekoh do 4100 mozes uzet dobar kolač 🙂 navali

A ne vidim i da drugi imaju neki extra apetit he he

Al mi muka od toga vrijedi ovoliko il onoliko

Pa kako nema dividende…onda nam je neka brojka koliko to vrijedi po nekim parametrima jedini semafor. Pored brojke, koje imamo na burzi naravno.

Ma matej vrijedi 4000 i točka 🙂

Pusti bajke o 7000 +….

Nakon dobrog izvješća lupate se na 3860

Dobro 🙂 bar se prodaja nije povećala he he

New Report

Close