Pa ne može dionica rasti kada dvojica iz TOP 10 rasprodaju, to su očito skrbnički računi…
9. PBZ D.D. -5 dionica
10. ABANKA D.D. -50 dionica
Pa ne može dionica rasti kada dvojica iz TOP 10 rasprodaju, to su očito skrbnički računi…
9. PBZ D.D. -5 dionica
Ocito je da je to neciji skrbnicki ali ono sto je bitnije jest tko kupuje. Jer ako je to prelijevanje na “frendov” racun onda je to nelegalna manipulacija a ako je kupnja od nekoga “treceg”, nezavisnog, onda je to legalno spustanje cijene.
Kako god matek i njegov prirepak od hanfe to ne zanima-njima placica ide i ama bas nista ih se osim toga ne tice.
P.S.
Na LRHC iamte jos goru stvar, imaju odluku skupstine da trebaju izaci na burzu. Odluka stara 1,2 godine i jos nista…i nikome nista!
9. PBZ D.D. -5 dionica
Ocito je da je to neciji skrbnicki ali ono sto je bitnije jest tko kupuje. Jer ako je to prelijevanje na "frendov" racun onda je to nelegalna manipulacija a ako je kupnja od nekoga "treceg", nezavisnog, onda je to legalno spustanje cijene.
Kako god matek i njegov prirepak od hanfe to ne zanima-njima placica ide i ama bas nista ih se osim toga ne tice.
P.S.
Na LRHC iamte jos goru stvar, imaju odluku skupstine da trebaju izaci na burzu. Odluka stara 1,2 godine i jos nista…i nikome nista!
[/quote]
A stalno citamo naslove “Kako probuditi burzu?”, “Trziste treba probuditi” … a gle neki mogu stopati to isto trziste i NIKOME NISTA!!!
SNH Delta ovih dana pretvara svoje dionice pa kada to riješe mislim da bi i ovo već trebalo riješiti, i reći na čemu smo, naravno i LRHC jer smo ovako blokirani, ja samo čekam objavu za LRH pa ćemo onda dalje…
SNH Delta ovih dana pretvara svoje dionice pa kada to riješe mislim da bi i ovo već trebalo riješiti, i reći na čemu smo, naravno i LRHC jer smo ovako blokirani, ja samo čekam objavu za LRH pa ćemo onda dalje…
Ako se en varam po vama je i prodaj LRH bila u ljeto gotova stvar…steta sto niste bili u pravu. a ne vjerujem da ce niti sada biti, i opet nazalost.
Otpuštanja je bilo i u LRH, pa u Cavtatu pa je na red došao i Portorož, nije nešto s čim se treba hvaliti, ali eto dvije največe Njemačke banke, Deutsche Bank i Commertzbank otpuštaju svako po skoro 10.000 ljudi…
u hoteljerstvu ljudi čine oko 30% troškova, državni hoteli su tu najlošiji, Maestrali su na ljude trošili i 40% i znamo u kakvim su problemima, a ima privatnih koji su trošak ljudstva spustili i na 25%ali ne treba ni tu pretjerivati, Lukšići su tu poznati po racionalnosti…
Ako bi LRH prodao za neku super cijenu , Darko bi mogao ustupi u utrku za kunju NLB krajem 2016.
LRH za 5700 kn i to je to .
Ako bi LRH prodao za neku super cijenu , Darko bi mogao ustupi u utrku za kunju NLB krajem 2016.
LRH za 5700 kn i to je to .
Ecox, kakve to veze ima sa temom?
koja praznina nema izgleda niš od prodaje skupimo se i preživimo još ovu zimu
a onda jovo nanovo koliko darko zeli