LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno da će dobiti Plavac te novce za ovako nešto, baš po mjeri za nekog rusa koji voli zlatne pipe i treba oprati novce 🙂

Samo nam ovo ne pomaže za baš nikakve valuacije oko LRH

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

evo prodaje na 4000 bome se budemo otelili do 5300 što ćeš kad znamo ubost ha ha ha

strašno

“Da li znate da su u tijeku novi otkazi u LRH i zar stvarno mislite da će i oni biti dobrovoljni? ”

Dobro da ponekad i sIndikalisti nešto kažu o LRH. Barem tako saznamo malo više šta se dešava u LRH…

Pritisak na prodaji,neki su izgubili živce.
Dok mi glorificiramo lrh a ona nelikvidna i cemetirana drugi su rasli 30%

TRava je uvijek zelenija kod susjeda.

Ne znam gdje je trava zelenija al’ mi je uvijek zanimljivo procitat misljenja iz sindikata.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ne znam gdje je trava zelenija al' mi je uvijek zanimljivo procitat misljenja iz sindikata.

Ne mislim na sindikate, mislim na izjave tipa da je sve ostalo raslo 30%. Slažem se za sindikate. Jako su zločesti ovi menadžeri, ali neka radnici odu raditi u državnu firmu ako misle da im je tamo bolje. Mogu u jednu od ovih predstečajnih…

Dečki, ovdje kad krene i 7.000,00 kn bit će jeftino….

kako izgleda alafabeti ratu kod nas brana na cca 4150 prodja bi mogla proći po 4500 po burzi ako se uzme cijena od cca5300 to je dobrih 25% prodav. ima a kupaca ni od korova nema brate ovdije transp. bojim se
da nama darko ne veli vidi labuda

Dečki, ovdje kad krene i 7.000,00 kn bit će jeftino….

nekima ce to biti konacno nula.

VELIKA INVESTICIJA LRH-A
Ičići dobivaju hotel s četiri zvjezdice: Bageri i kamioni na gradilištu, a rezervacije za ljeto 2017. već stižu

http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/node_1585/Icici-dobivaju-hotel-s-cetiri-zvjezdice-Bageri-i-kamioni-na-gradilistu-a-rezervacije-za-ljeto-2017.-vec-stizu

When wealth is lost, nothing is lost; when health is lost, something is lost; when character is lost, all is lost. ~Billy Graham

Ova dionica (i alafabeti) taoc je price o prodaji.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close