Kako da ne, bilo je 5 skupština u razmaku od 45min, a u prosjeku su trajale 12min, pa vi sad razmislite što se radilo preostalo vrijeme 😉 koliko znam Ostoja i Marić su i uprava i vecinski vlasnici npr. game 😀
Kako da ne, bilo je 5 skupština u razmaku od 45min, a u prosjeku su trajale 12min, pa vi sad razmislite što se radilo preostalo vrijeme 😉 koliko znam Ostoja i Marić su i uprava i vecinski vlasnici npr. game 😀
I ako ti nije težko, možeš koju riječ dijelit? Naravno može i na PM 🙂
Možda je postignut dogovor da LRH krene snažnije investirati u Opatiji a ne da se kupuje po Cavtatu ili Portorožu, naravno samo je pitanje da li sa dosadašnjim vlasnicima ili novim…
Taj dujmic jos jedino moze biti citiran na “Khmer79.com”, sluzbenom glasilu kmera.
Tipovi kao taj su nas i doveli tu gdje jesmo-u novinama bitka za male dionacire i pun socijalne osjetljivosti da to nije normalno, a onda kada se to treba pokazati (recimo ona prodaje LRHC za 25% ali ne i onu 1 dionicu da ne bi ostoja imao obvezu!) onda pokazuje svo svoje pravo nalicje, usluznika, prilivode i dodvorice koji za judine skude radi za bilo kojeg gazdu koji mu to plati.
fuj!
Ibro, niste tamo ništa pitali pa ne znate ili se samo naslađujete sada pošto jedini znate?
Mislim da je ovo lijepa statistika..9% povecanje u 7. mjesecu o.g.
Da ne moraju i drugi traziti
Možda je postignut dogovor da LRH krene snažnije investirati u Opatiji a ne da se kupuje po Cavtatu ili Portorožu, naravno samo je pitanje da li sa dosadašnjim vlasnicima ili novim…
LRH je sposobna investirati 100 mil eur u 2-3 godine a da zadrži zaduženost u okvirima ispod 4 EBITDA i ja očekujem da će u to krenuti. Izgradnja hotela Giorgio kreće i već slijedeće godine će novih 180 soba biti i funkciji.
Malo slika:
Giorgio – 1
Giorgio – 2
Giorgio – 3
Giorgio – 4
Giorgio – 5
Giorgio – 6
Očekujem da će se uskoro najaviti i neki novi projekti jer novaca ima pa ih treba potrošiti. Ovaj hotel gore mogu napraviti od ovog što su zaradili samo u ovoj godini.
…zaradili u ovoj godini!!?? pa nije valjda izgradnja hotela toliko jeftina. ili si mislio na ebitda?
Pa kapitalne investicije se obično gledaju u odnosu na EBITDA budući da ona predstavlja priljev novca u firmu od redovnog poslovanja.
LRH ima svoje zemljište i za ovja hotel u Ičićima i za hotel Zagreb koji se isto očekuje uskoro, ove godine su opet prodali dosta nekretnina koje nisu bile u funkciji biznisa, papiri se več riješevaju neko vrijeme što isto košta, tako da praktički od ovogodišnje zarade mogu izgraditi hotel od 180 soba koji će več iduče godine biti u funkciji i iduče jeseni kako je spominjano ide izgradnja hotela Zagreb sa 100 soba po istom principu, nešto će se nekretnina prodati, zemljište u centru Opatije je tu, papiri se pripremaju i 2018. god znači još 100 soba, a ako će iči na dodatna zaduženja onda može uz to ići još projekata, jer koliko sam vidio u izvješćima LRH godišnje vrača 40 mil. kn kredita i na kraju ove godine će biti kreditnih obaveza 80 mil. kn, na kraju 2015. god. je to bilo 120 mil. kn, a na kraju 2014. god. je bilo 160 mil. kn, a od onda su prihodi i sve ostalo samo rasli tako da kreditni potencijal za nove projekte je veliki…
naravno mene samo interesira da li če to sve raditi novi vlasnik ili stara ekipa, za sada su još uvjek aktualne neformalne info sa Skupština da je prodajni proces još u tijeku i da se ništa ne može komentirati…odužilo se to jako…