kolega
ja sam rođen SPREMAN. preživio ratište, azijsku, rusku, iračku krizu, ….. i ovu iz 07/08. više-maje bezbolno (ovu zadnju uz veliku dozu sreće). a što te ne ubije, ojača te! tako da….. nema nikakve frke!
Generalno gledano ljudi su poput ovce , sve lako zaboravljaju .
Mozda sam previse popusijo one gidine , koje? Ah …. 2008 .
Kad ovaj bubble PUKNE , neki u USA ocekuju takav strah kakav je postojao kad je SPUTNIK nadljetjio USA.
Ja sam SPREMAN na takvo sto . Dali ste I vi ?
Svaki put kad pukne balon, strah je velik. Razina straha uvijek je visoka. Ovdje se svi sjećaju prethodnog balona iz vrlo jednostavnog razloga – od tada nema novih investitora.
Što ro znači da si ti spreman? Možeš biti poluspreman samo ako si 100% u kešu. Tek onda, ako uspiješ pogoditi dno cijene, možeš reći da si bio spreman.
A ako pod biti spreman misliš na živjeti u podrumu s konzervama graha i pištoljemnpod jastukom, onda si spreman za nešto drugo.
Za šta si ti spreman?
ACHTUNG , ACHTUNG ! ! !
Oni kojim Allan Greenspan nesto vrijedi netreba puno , da shvate kamo smo mi to dosli . Samo na znanje , da je FED-ova bilanca jako preko 4 trillons i voziti takvu oterecenu barku , vrlo tezko je osobito kad nesto ide po zlu . ( BOJ igra velik experiment ) SPREMAN na hiper-inflation !
Sokolic , bolje mrtav nego crven .
Kakva konstruktivna rasprava, možda da se tema preimenuje u Doomsday Opatija 2016
>ako bude potopa treba imati camac
Camac je po meni biti u keshu (preferiram 100%) ili biti u “potentnim” tursitickim dionicama, kao sto je recimo LRH ili Valmar.
Izgleda, da je za LRH najbolje, da sruše sve svoje hotele u Opatiji i tamo stavljaju apartmane – i na kraju likvidiraju firmu (te podjele kapital)… 🙂
DELO – Metropolu kod Paprike ” pomaze ” cak sud .
Metropol poceo sa investicijom 20 miljuna eur-a .
Ne samo , da su ko kup nesrece i da 150 godina neznaju kamo da idu nego da je ovoj narod , narod rodenih klavca i posiljevalcev zena .