LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/istrabenzu-ostaja-le-se-turizem.html , mogli bi reci , da je prica u zavrsnjoj fazi . , LRHC posjeduje 15.88 % ITBG

Boban: Donesena odluka o prodaji dionica Imperiala i Sunčanog Hvara / http://www.seebiz.eu/boban-donesena-odluka-o-prodaji-dionica-imperiala-i-suncanog-hvara/ar-140115/ , e sad smo mi na redu , jel

Po ovom sada ispada da je drzava bolji prodavatelj od privatnika. A najbolje je sto je to win win situacija za sve. Valamar ce preko mirovinaca sigurno smanjiti ulaznu cijenu. Mirovinci ovdje nece izgubiti lovu i za male dionicare jer ce posteno biti isplaceni. Bilo bi zanimljivo vidjeti uvjete pri preuzimanju. Nekad se pisalo da cijela padova ide drzavi za dug.

Kod svih prodaja postoji i “Long Stop Date” – i kraj mjeseca može biti dobra opcija… Naravno ovo malo aktivnije bidanje može biti i rezultat drugih faktora (rast kod ostalih turista, kraj mjeseca,…).

LRH stoji jer svu cekaju. Prodaje nece biti jer cijena koja se trazila ipak bila iznad onog sto su kupci nudili. To znaci da smo opet 2 do 3 godine “mirni”. Cijena dionice nece pasti jer ce ostalo trziste rasti 20% (npr rivp sa 23 na 27). Dobro je sto je himr isao po valuaciji koja ipak malo visa nego prosjek. Samo se nadamo da ce dobra valuacija nekada uhvatiti i LRH. Sa novim hotelom u 2017 bude prodaja opet malo jaca. I opet malo vise cijene nocenja…i polako cemo stignit na EBITDA od oko 130- 150 mio kuna. I bez duga. Na 13xev/ebidta to ce biti dobrih 6000 kuna. Cini mi se dobar target za kraj iduce godine.

Ako nije prodano to je super. Odgovara mi takav scenarij.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Da je tu ista poznato prodaja ne bi bila tako komotna. Mislim da ce Matej biti najblizi istini, no ovo sa ovakvom perspektivom ni ne treba prodavati. Steta sto se dogovor suvlasnika nije bolje iskoristio i pokrenuo jaci razvoj. Time bi vec nagodinu cijena dionice sama po sebi morala rasti.

Po meni vrlo skromno izvjesce za 2Q. Prodaja nas je ocito omela u svemu.
2017 god ce opet kaskati sa razvojem zbog prodaje. Po meni je najbolje presjeci ovaj cvor i ako cijena nije zadovoljavajuca, odustati. No oni mozda pristanu na manje s obzirom na svoje privatne projekte i da bi lrhc od nas otkupili po 885kn.

A brisu te ko i mene na dalekovodu da je u blokadi. Ja stavljam attachment sa svim blokiranim racunima,a veliki vodja prica kako je vjetar idealan i da se vjetrenjace puno lipo vrte. I onda dalekovod zavrsi u predstecaju.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Sta su Vukadin i Ostoja dobri “znanci”?

“znanci” Vukadin je zamjenio Ostoju u upravi Valamara a bio je i analiticar u SNHO.
Kanabis vjerovatno zna puno vise…

@jure555

Poznaju se jako dobro ali ne bih rekao da su prijatelji.

OŠ NEŠ BANGLADEŠ!

Pametan zna da nista ne zna. Ovdje se smijesi win-win situacija. Ako se proda, to ce biti po maksimalnoj cijeni koja se moze postici. Ako ostane nasa, u naredne 3 god pokazat ce se puni pozencijal firme, a mozda se valuacije nasih hotela priblize europskim pa se lrh proda za 8000kn.

Koliko sam izracunao lrh je sa krajem 2016 god na nekih 12 ev ebitda (5290kn po dionici) Dakle himr je otisao po visoj cijeni. A znamo koliko su kvadrati ovdje skuplji.

New Report

Close