LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

10 god sam stalno čekao neku info.

Sad više ne čekam 😀

Ponekad navratim ovdje da vidim koliko vas čeka. Ali samo se umarate. Kad bude bit će. A u međuvremenu uživajte život a ne da buljite u forum i čekate 🙂

Ovdje standardna tišina vidim 😀

Za 2 mj ce proci glavna sezona, dakle firma vrijedi samo vise. Mozda konacno dobijemo i neku normalnu vladu.

Sada kada izgleda da nista od prodaje, sada je to sigurno da ce se LRH prodati, ja sam i dalje optimist, pogotovo kada svi kazu da nista od toga, TO JE BURZA..

Nije nikakav problem prodati LRH. Pa i vi možete svoje mali dio odmah prodati, kupaca ima zar ne?
Malo teže je DOBRO prodati, a rekao bi da Ostoja ima namjeru DOBRO prodati.

Ovdje dioničari mogu biti mirni. Svi potezi koji se vuku u njihovom su interesu. Ne zato što ih većinski voli i mazi nego što nam se interesi trenutno podudaraju.
Svaki potezi usmjeren je na povećanje vrijednosti tvrtke. Odgovorno se ponašaju i oko prodaje nefunkcionalne imovine ; za sve imaju kupca ali ne prodaju dok ne postignu dobru cijenu. Investiraju u projekte koji donose veliki povra. Optimaliziraju dobit da se ne plaća porez. Itd itd.

Dioničari stvarno ovdje mogu biti zadovoljni radom uprave. A prodaja?

Kad dođe, dođe i siguran sam da će biti prodano za jako dobru cijenu. Sad dali je to 3500 i 5500 kuna ja ne znam, ali to za koliko se proda vjerujem da je maksimum koji se može dobiti. Moji izračuni kažu da je to bliže ovoj višoj cijeni, a vjerujte mi da i pri toj cijeni nisam siguran dali ja želim prodati svoje dionice, samo nisam siguran dali će novi vlasnik imati toliko usklađene interese sa mojima.

Nemoj misliti na m2!

Kako vidim ovi koji su bili na skupštini Delte tj sad ICFa su dobili pojašnjenje da one matematike o podijeli dionica LRH ne piju vodu. Prodaju se dionice LRH pa se portfelj diverzificira i nastavlja dalje sa poslovanjem.

Ništa iznenađujuče, ona naklapanja o zamjenama su samo svakodnevni forumaški wishful thinking scenariji. Jasno je kao dan da prodaju dionice, pitanje je jedino kako će ti novci van iz Društava i kako će tu proći mali dioničari.
Samo treba prolistati malo unatrag i takve ljude ne uzimati ubuduće previše za ozbiljno jer očito da ne razumiju baš previše zakonei prakstu, te razliku između realnosti i želja.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ako je gledati po IFC-u, jasno je sada valjda svima da se prodaje LRH a ne alfabet…

Meni i čini se još nas nekoliko je jasno, dok ostalima Dalibor uzalud piše i objašnjava. Ali dobro, svatko upravlja sa svojim sredstvima

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Sve okolo pada ali se BID na LRH pojačava, drži se na 3.700 kn, možda uskoro nešto iziđe oko prodaje…

vila Kremesek

Opet se pokazuje da u Opatiji nekretnine postižu iznimne cijene

Nemoj misliti na m2!

Srpski ‘kralj šećera’ postaje regionalni ‘kralj hotela’

Srpski ‘kralj šećera’ postaje regionalni ‘kralj hotela’

-koliko ja kužim on je ovih dana prodao svoje šečerne i baca se u hotele, po meni on je financijski dovoljno jak da kupi LRH…

Samo što Kostić obično ne plača premije…

Ovaj paket na prodaji je vjerojatno od Aba banke, oni su zadnji nešto kratili…

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

New Report

Close