Ja se iskreno nadam da do prodaje LRH nece doci. Nemam nikakvu informaciju,ali stvarno ne zelim izaci iz ove dionice jos koju godinu.
I ja se nadam da nece doci.
Onda daljnje trgovanje mozemo očekivati na razinama gdje se sada nalazi vecina naloga na bidu.
Vjerojatno neće biti ništa jer te posebne okolnosti znače da suzdržani glasovi nikako ne utječu niti za nitiprotiv odluke koja se izglasavala jer je izglasana uvjerljivom većinom, barem pretpostavaljm da je tako bilo jer inače bi se morali suzdržani glasovi isto zapisati. Bio sam već na par skupština gdje se o tome raspravljalo, zadnje na Generi ako se ne varam gdje su se neka dva penzića pobunila da ih se ignorira. 🙂
A Dolički je opet bio neugodan ako sam dobro shvatio? On mi nikada nije bio jasan u toj cijeloj priči jer su svi ostali stvarno gospoda, pogotovo Šehanović.
Dolički = ili je bio to njegov temparament (nije prvi put da se je on tako ponašao na skupštini) ili jedan maleni dokaz, da u procesu prodaje nešto ne ide kako se želi, pa su proradili živci 🙂
Ali svejedno. Moglo se to puno normalnije skomunicirati…a ne pokazati, ko sjedi na kojoj strani stola…
Kako mi je netko počistio ovih 25 pod nosom ccc
Ne sjecam se da je ovakav spread bio…
Nekima dosta čekanja… 25 komada se prodaje na 3600.
Taj nije bio na skupštini 😉
ČEKANJE je najteža stvar na burzi, i tu se poznaju junaci…
Do prije koju godinu nitko nije htio hotele u HR, a zadnje vrijeme svako malo neka transakcija i svi kažu da bi kupili još, unatoč krizama u svijetu i terorizmu svjetski turizam stabilno raste godišnje 3-4%, ESB pumpa sistem sa novcima i tjera na investicije, naravno zbog terorizma mi imamo koristi i evidentni je nedostatak hotelskih kapaciteta, jednostavno hoteli u HR su sada tražena roba a pogotovo što su cijenovno po sobi recimo podcijenjeniji za oko 30% u odnosu na Crnu Goru gdje se transakcije obavljaju po cijeni sobe od preko 100.000 eura…
Uvjeren sam, da bi ovaj uspio da dobije 3700 umjesto 3600 – ali njegove su pare… 🙂
čovjek kupuje auto ili sl…i falilo mu svježiš novčanica….
uglavnom, bilo i nestalo…..tko je jamio jamio…)