Na BID-u imamo ozbiljnog kupca …
Koji je to nalog ozbiljnog kupca?? Logira sam se nakon 3 miseca i ja ga ne vidim.
I danas je stajao nalog 100 komada na kupnji na 3.700 kn kratko vrijeme, a 15-30 komada je uvjek na kupnji na 3.700-3.750 kn, a na 3.800 kn se uglavnom čisti…
možda netko nešto zna a možda i mirovinci kupuju, več su se pojavili na dosta turističkih dionica…
mirovince vidim kao kupce dionica LRH ako ne bude prodaje, to nije loše da imamo likvidnost ako neke veče količine izađu na tržište…
Na kratko sa skupstine: proces prodaje jos traje. LRHC ce biti listiran kad se popune svi papiri ali ako se prije proda LRH onda cemo cak i mozda vidjeti odtkup dionica….
Vise malo kasnije…
Kao što sam mislio: čekaju novac od prodaje LRH i onda sljedi otkup LRHC od malih dioničara. Vjerujem, da ako će biti u ovoj rundi LRH prodana, onda nećemo vidjeti kotacije LRHC – a ni sigurno, da ćemo je vidjeti ni u alternativnom scenariju.
Kao što sam mislio: čekaju novac od prodaje LRH i onda sljedi otkup LRHC od malih dioničara. Vjerujem, da ako će biti u ovoj rundi LRH prodana, onda nećemo vidjeti kotacije LRHC – a ni sigurno, da ćemo je vidjeti ni u alternativnom scenariju.
Ja sam čuo da neće ići otkup lrhc već game koja je vlasnik lrhc….vidjet ćemo tko je u pravu!
Definitivno logičnije…..i onda spajanje GAME i PCTS-a
Početak otkupa duga poduzeća koji Europska središnja banka (ECB) započinje danas velik dio europske financijske zajednice dočekuje sa zebnjom.
S druge pak strane, kompanijama se otvara mogućnost gotovo nezabilježeno jeftinog zaduživanja.
Eksplozivni rast
Prema procjenama Bank of America Merrill Lynch, ECB-ov program mogao bi dovesti do “eksplozivnog rasta kreditnog tržišta u Europi”. U sljedećih pet godina obvezničko zaduženje europskih kompanija vjerojatno će se udvostručiti na 2,5 bilijuna eura. Obilje ultrajeftinog novca dio kompanija mogao bi iskoristiti za otkupe dionica te spajanja i preuzimanja, a to bi pak moglo dovesti do pogoršanja kreditnog rejtinga.
-situacija za prodaju LRH je više nego idealna…