LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajmo bar LRH temu ostaviti na miru s ovakvim glupostima (jer je to ovdje odavno svršena priča) i ostaviti to za teme tipa KOEi, HMST, HIMR, ACI i sl.

Mislim da je bolje da se danas i sutra raspravalja o pitanjima za koje bi bilo lijepo saznati odgovor u srijedu. Ne samo kada je prodaja i po koliko. 🙂

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Kad je ono skupština? Ovih dana?

Veli Boban da je optimist po pitanju HIMR-a i HMST-a jer su investitori otkupili natječajnu dokumentaciju, ima članak u današnjem Večernjaku. Spominje se i kako bi ovih dana trebali znati kome ide Badel, a kome Petrokemija. Za CROS je stiglo pismo namjere od ADRS-a. Končar je već prodan,

Ako išta funkcionira u ovoj vladi, funkcionira DUUDI.

A sad zamislite da se HIMR i HMST prodaju u takvoj situaciji, dakle u potpunoj nestabilnosti.

Što se pak političke situacije tiče, postoji jasan krimen Karamarka, i postoji jednostavna logika koja nalaže da izbori najmanje pašu HDZ-u. Dakle, HDZ-ovci su po meni već nasapunali dasku Karamarku (a spominje se da su još dvije afere u ladici za Karamarka), sad se samo čeka da on padne.

@ gazda joza: srijeda, piše post prije

@ Lebowski: ako stvarno tako bude ugodno iznenađenje i kapa do poda. Ali to je onda i znak gdje je Orešković (i Marić) za sve ove naše padobrance, možemo se nadati da će Karamarko ipak otići i Orešković ostati, inače ide sve po starome jer po ovom pitanju nema neke razlike između SDP-a i HDZ-a nažalost. Ali nećemo ovdje o politici

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Karamarko pada jer je lo*ov i jer je to u interesu USA jer je pre dobar sa Mađarima koji gaje dobre odnose sa Rusima, nemamo mi pojma šta se tu događa…

čim se presječe Tomu i tu vezu, HR če dobiti kredit uz 3% kamate i sve ide dalje a mi čemo prodati LRH…

evo jedan debeli na kupnji, i još jedan deblji na prodaji…gdje će se naći?!

www.lociraj-popust.com

pa neće valjda darko ovo utopiti po 4000

izgleda da hoće i da toliko vrijedi

Da bi prodao Ostoja na premium lokaciji hotelsku sobu za cca 70.000 eur? Kad sve sto se na novo gradi kosta 100k+…

Mozda. Po meni premalo. Ali to je ipak nelikvidna ZSE….

Da bi prodao Ostoja na premium lokaciji hotelsku sobu za cca 70.000 eur? Kad sve sto se na novo gradi kosta 100k+…

Mozda. Po meni premalo. Ali to je ipak nelikvidna ZSE….

Za te pare nedamo dionice, pa čemo vidjeti na jesen koliko če te sobe samo ove godine zaraditi…
A ZSE naravno nije nikakvo mjerilo…

kod netko ulaže u dionice onda je najpresudniji dio – ČEKANJE…
ako je dionica ovako kvalitetna to če se čekanje uvjek isplatiti…

http://www.investing.com/rates-bonds/croatia-10-year-bond-yield

Evo tko želi može vidjeti kretanje cijene HR obveznica od dolaska Oreškovića za premijera, evidentno da troškovi zaduživanja padaju i nešto su porasli od kada je nastao raspad u Vladi, ali ništa drastično…

znači prodaja LRH ne bi trebala trpiti zbog toga…

Karamarko pada jer je lo*ov i jer je to u interesu USA jer je pre dobar sa Mađarima koji gaje dobre odnose sa Rusima, nemamo mi pojma šta se tu događa…

čim se presječe Tomu i tu vezu, HR če dobiti kredit uz 3% kamate i sve ide dalje a mi čemo prodati LRH…

karamarko pada jer se je njegiov krimen medijsko dobro reklamirao. istog putra imaju mnogi politicari (da ne spominjem ponaosob) pa se sada vidi zasto je SOA i MUP vazan u svemu. bez njih vladari tih institucija rade sto i kako oce.

Na BID-u imamo ozbiljnog kupca a prodaja se povukla iznad 4.000 kn, vidjeti čemo šta nam sutra donosi Skupština…

New Report

Close