LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ostoja očito več računa na lovu iz LRH, nije loše…računamo i mi…

Sava Hotels & Resorts krovna je robna marka društva Sava Turizem d.d. Sava Turizem d.d. predstavlja najveće slovensko turističko poduzeće u Sloveniji. Pod krovnom robnom markom Sava Hotels & Resorts nastupa šest destinacija: Sava Hoteli Bled, Terme 3000 – Moravske Toplice, Terme Ptuj, Zdravilišče Radenci, Terme Banovci i Terme Lendava.

Društvo udružuje 14 hotela kategorije 3, 4 i 5 zvjezdica, 6 apartmanskih kompleksa i 5 kampova te gostima omogućuje opuštanje u 6 termalnih kompleksa, 4 centra dobrog raspoloženja i na dva golfskih igrališta. Za udobnost i zadovoljstvo gostiju brine se 1180 zaposlenika (krajem 2011. godine).

Ima ovdje dosta detaljno opisano o čemu je sve riječ. Ne znam baš koliko se to sve uklapa u Ostojinu viziju, ali ako je cijena dobra nešto bi sigurno bilo zanimljivo. Sve skupa je bojim se preveliki zalogaj.
Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Malo pre pre veliki zaloga:)

Opatija duplo skuplja od Sibenika i nalazi se uz bok Dubrovniku

Zagreb u zlatnoj sredini, Dubrovnik i Opatija pri samom vrhu

HDZ je krenuo sa rušenjem Oreškovića i Vlade da spasi Karamarka, ovo baš i nije dobra klima za prodaju LRH….

HDZ je krenuo sa rušenjem Oreškovića i Vlade da spasi Karamarka, ovo baš i nije dobra klima za prodaju LRH….

klima u Opatiji je baš ok – blage zime, topla ljeta…
i to je jedina klima koju investitor gleda

Ma dionice ce nam biti vrlo brzo najmanji problem kada uzjase ponovno kmeri. Jer grcka je samo 1.5 godina od sada.

Prodaja LRH zbog stanja u vladi nece biti prodan. Jer Ostoja nece prihvatiti diskonta koji ce se traziti zbog te nesigurnosti.

Vidjet cemo sta ce biti na skupstini ovaj tjedan. Samo sreca sto je Opatija puna gosts i da ce biti sezona takva kakva zelimo da bude. Ali to ipak nece imati veliki utjecaj na cijenu dionice.

LRH ce na burzi nastavit pricu nelikvidne dionice koji potencial ce biti realiziran za dve -tri godine. Ako naravno.

LRH je Ostoja već trebao prodati, ako idu izbori biti če problem to prodati, a ako se do jeseni Vlada stabilizira i krene sa reformama možda bude sve i OK, ali dugoročno ova država je sve dužnija, a povjesno niske kamate neče trajati vječno tako da ono šta će biti za 2-3 godine nitko ne može znati…

neka Ostoja prodaju odgodi za jesen do kada će se formirati nova Vlada i imati čemo zaradu još jedne uspješne sezone, a dalje sve ovisi o reformama ako ih bude…

Orešković je za burzu najbolja opcija, čovjek od biznisa, več je riješio Končar i to je vani ocjenjeno kao dobar smjer…

Oreskovic covjek od biznisa.Rijesio Končar? Ne kužim. Sto je on to riješio u Končaru ili si krivo napisao,a trebalo je stajati riješio se Končara?? Mene su doma učili da se esto sto si naslijedio prodaje samo za bolest. Sve drugo ne dolazi u obzir.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

Nakon 25 godina pijanke i trošenja više nego se zaradi ne preostaje ništa drugo nego promjena politike i smjera ali koji opet košta i zato se mora nešto i prodati. Čisti primjer su mestrali i ostali hoteli koj do dan danas nisu prodani, da su Maestrali na prvom natječaju za prodaju prije 10-15 god. prodani do danas bi donesli koristi državnom proračunu 10 puta više nego što čemo sada kao država dobiti za njih.

Podravka se sprdala kada se prije Todorić spominjao kao njezin kupac jer je podravka imala prihod od 3-4 milijarde kuna a Todorić je bio za njih tada sitna riba. Podravka je i dalje na 3-4 milijarde kuna a Todorić na 50 milijardi kuna…

Hrvtska država sve firme koje posluju na tržištu treba prodati a što je državni interesnema prodaje.
Jasno da se kvalitetnije uredi društvo i smanji kriminal u HR onda možda ne bi ni trebali prodavati, ali za to društvo treba sazrijeti a do toga čemo se još načekati….

LRH je sada dobio teret političke nestabilnosti u RH i to če biti veliki izazov za trenutnu prodaju LRH…

Hoce se ovo prodat dok sam jos mlad? 🙂

Ako gledamo sa perspektive Keynesa koji kaže “The market can stay irrational longer than you can stay solvent.” …onda čemo se još načekat.
[/quote]

Hahaha ovo nisam vidio…svaka cast 🙂
Bome pogodi me u žicu 🙂

New Report

Close