LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Drugo, puno ljudi nema novaca da ceka beskonacno, vec neko ograniceno vrijeme. Najcesce se prodaja ili rast desava istekom tog odredjenog vremena.
Zato bogati bivaju bogatiji, a siromasni siromasniji…kad nemas love, nemas pravo na pogresku i nema vremena. Ne kaze se badava da novac ide na novac.
A ovdje na ovoj firmi ne znas tko pije tko placa od silnih vlasnickih pretumbacija.

Ono što je zadnjih dana znakovito, a posebno danas, kad se netko odlučio rastati od 53kom po "pišljivih" 3700kn je da taj netko svjesno prepušta / propušta potencijalno zaradu od cca min 15000, a max (prema dostupnim info) cca 85000kn, koju bi, ukoliko dodje do prodaje u idućim danima / tjednima / mjesecima, mogao ostvariti na ovu količinu.

Ne znam, ali nekako mi je tesko vjerovati da se netko tako lako odriče takve sjajne zarade za naše okvire, ako je prodaja zaista na pomolu……ili jednostavno negdje kratkoročno vidi bolju priliku (tesko za vjerovati na ovakvom trzistu – PVCM je već otišao više od 30% gore u samo par tjedana, pa ne vjerujem da tu tek sada vidi sansu za bolji povrat).

Ovaj tjedan je prošlo 100 dionica za 50 tisuča eura, samo jučer u jednoj transakciji netko je ulupao 30 tisuča eura u LRH, takvih na ovoj burzi nema previše i baš se uhvatio ovakve dionice koja je nelikvidna i pitanje kako će izači…jadnik nema pojma, možeš misliti…

Tko će na Skupštinu? Možda budu šveđanke iz fonda? Ima da pojedemo 50 kn po dionici, kad već nedaju izvanrednu dividendu

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Ono što je zadnjih dana znakovito, a posebno danas, kad se netko odlučio rastati od 53kom po "pišljivih" 3700kn je da taj netko svjesno prepušta / propušta potencijalno zaradu od cca min 15000, a max (prema dostupnim info) cca 85000kn, koju bi, ukoliko dodje do prodaje u idućim danima / tjednima / mjesecima, mogao ostvariti na ovu količinu.

Ne znam, ali nekako mi je tesko vjerovati da se netko tako lako odriče takve sjajne zarade za naše okvire, ako je prodaja zaista na pomolu……ili jednostavno negdje kratkoročno vidi bolju priliku (tesko za vjerovati na ovakvom trzistu – PVCM je već otišao više od 30% gore u samo par tjedana, pa ne vjerujem da tu tek sada vidi sansu za bolji povrat).

Ovaj tjedan je prošlo 100 dionica za 50 tisuča eura, samo jučer u jednoj transakciji netko je ulupao 30 tisuča eura u LRH, takvih na ovoj burzi nema previše i baš se uhvatio ovakve dionice koja je nelikvidna i pitanje kako će izači…jadnik nema pojma, možeš misliti…
[/quote]
Oce covjek platit porez na zaradu i to ti je..nemres ti to sprijeciti

Novigrad =novi hotel = investicija 17.6 mio kuna za 26 kreveta u 12 sobama i 1 apartmanu = debelih 150.000 evra na sobu (da istina, na poklon od eu fondova su dobili dobrih 7 mio kuna…)

Mozda da zamislimo koliko bi bio replacement cost hotela iste kategorije u Opatiji? I onda to usporediti sa LRH?

Tesko je u ovakvoj situaciji biti pametan. Zao mi je sto je prosla godina potrosena na pretumbacije i dogovor vecinskih, a ne na razvoj. Ostojin plan je do sada bio dobar. Lagana prodaja neaktivne imovine po visokim cijenama i podizanje kapaciteta i kvalitete. No mozda je vrijeme za zaokret. Unovciti sve i podici hotele na najvisu razinu. Neaktivna imovina nam je ocito postala kocnica.

Da je kocnica, mogli su i nju izdvojiti u posebnu firmu i odvojiti od LRH u pretumbacijama. Pa prodavati i isplacivati dividendu dok se ne proda sve.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Koliko vidim po komentarima nije se postigla zadovoljavajuca cijena i neaktivna imovina nije vrednovana u ponudjenoj cijeni. To se moze zakljucit iz kanabisovih i matejtovih komentara. Zna li neko nesto vise ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Za mene je zadovoljavajuča cijena ona koja se trenutno može postiči na tržištu ovakovih nekretnina i biznisa, naravno s obzirom na financijske uvjete na globalnom tržištu očekujem i barem 10% premije i eventualno nekakvih recimo 20% diskonta na neaktivnu imovinu, i po tome ja opet očekujem cijenu od 4.500 do 5.500 kn i po meni to je OK ako su takve tržišne okolnosti, u svakom slučaju za 4.000 kn ja ne prodajem, jer nemam niti gdje te novce bolje uložiti da mi zarađuju više i da budu na sigurnom a za drugo mi ne trebaju…

Tko zna koliki su diskont svedani zamislili ?
Ovi sto prodaju nesto znaju ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Nadam se da znaju ovi što kupuju

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Vjerujem , da ce ADRIS ponovno ustupiti u utakmicu za Hrvatsku krunu (LRH) . Vise Spekulacija Omogucava Akvizicije a mozda i spajanja .

New Report

Close