Bilo bi lijepo da dodje netko izvana tko ce vise cijeniti rad i radnika nego nasi lokalni muckarosi.
Eno jedan alfabeta nestaje, preimenuje se u ICF.
Znaci li to da planiraju dalje raditi sa novcem od LRH?
Eno jedan alfabeta nestaje, preimenuje se u ICF.
Koji? Može link.
[/quote]
Pa počeli su tako da su upravljali tuđim novcem, dionicama i pravima i jako im je dobro išlo jer je to tuđe polako postalo većinski njihovo. Nekako sumnjam da će sad prestati. Svaki je sada sebi napravio svoj novi mali SNHO i ja bi na njihovom mjestu sigurno nastavio dalje.
U prilog tezi da se ne prodaju alfabeti nego dionice LRH ide da ovaj najavljeni postupak spajanja dionica traje dosta dugo, a s druge strane po medijima se piše da je prodaja LRH u završnoj fazi.
Čudi me da nema nikakve reakcije na tržištu na jučerašnju vijest?
Jos uvik ti nase trziste izaziva cudenje? 😀
Ma samo nek dobro upravljaju nasom lovom i ja zadovoljan!
[/quote]
Pa počeli su tako da su upravljali tuđim novcem, dionicama i pravima i jako im je dobro išlo jer je to tuđe polako postalo većinski njihovo. Nekako sumnjam da će sad prestati. Svaki je sada sebi napravio svoj novi mali SNHO i ja bi na njihovom mjestu sigurno nastavio dalje.
U prilog tezi da se ne prodaju alfabeti nego dionice LRH ide da ovaj najavljeni postupak spajanja dionica traje dosta dugo, a s druge strane po medijima se piše da je prodaja LRH u završnoj fazi.
Čudi me da nema nikakve reakcije na tržištu na jučerašnju vijest?
[/quote]
Ja stvarno ne mogu vjerovat nakon toliko vremena da i dalje Vam nije jasno!?!?!?, Alfa i Beta čine 50%+1 dionica, kontrolni dio!!!!
Delta – nije bitna
Gama – Cavtat i Portorož!
Jel treba još objašnjavati i raspisivati???
A PCTS i LULG?
I Ivane, to smo znali i od prije. I opet to ništa ne znači za diskusiju prodaje izravno LRH ili grčke abecede. To smo prošli već odavno i jedni vjeruju jedno, drugi drugo. Što se sad ti praviš pametan? Ja isto imam abecedu, a nemam izravno LRH, ali nisam siguran kako će ići prodaja. To će odlučiti oni koji imaju vlast odlučivanja, a ne mi na forumu.
I Ivane, to smo znali i od prije. I opet to ništa ne znači za diskusiju prodaje izravno LRH ili grčke abecede. To smo prošli već odavno i jedni vjeruju jedno, drugi drugo. Što se sad ti praviš pametan? Ja isto imam abecedu, a nemam izravno LRH, ali nisam siguran kako će ići prodaja. To će odlučiti oni koji imaju vlast odlučivanja, a ne mi na forumu.
“U prilog tezi da se ne prodaju alfabeti nego dionice LRH ide da ovaj najavljeni postupak spajanja dionica traje dosta dugo, a s druge strane po medijima se piše da je prodaja LRH u završnoj fazi.”
JOŠ jednom ću ovo citirati…..daliborop je ovo napisao…..