LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tocno svede mogu zamislit u LRH jer su oni dugorocni, kvalitetni…itd…savrseno se uklapaju u filozofiju ove tvrtke

Šveđani – možda su to financijski fondovi East Capital. Imaju iskustva u regiji. A isto imajo novac. Oko 4milijarde eur…

Super rasplet: Švedski fond kupi udio nekih alfabeta koji žele izaći, upravljanje preuzme FTB Turizam 😉

Nemoj misliti na m2!

Šveđani?
ima i još nekih drugih….

Kamelija, simbol Opatije!

Super rasplet: Švedski fond kupi udio nekih alfabeta koji žele izaći, upravljanje preuzme FTB Turizam 😉

Haha. Dobra da.

Odlične vijesti, znači LRH je i dalje u fazi prodaje, najava Skupštine, prodaja nefunkcionalne imovine i najava nastavka investicija za iduću sezonu su me naveli na zaključak da se odustaje od prodaje, ali ovim novim info da su potencijalni kupci ovaj tjedan posjetili LRH sve nedoumice rasčišćava…znači proces traje…

a ako je i više zaniteresiranih još bolje…

Bas si razmisljam kak smo jadni i kako cemo malo po malo svi zavrsiti u podrumu u vesaraju.
Kad cemo mi i nasi fondovi poceti obilaziti mete za preuzimanje?

Bas si razmisljam kak smo jadni i kako cemo malo po malo svi zavrsiti u podrumu u vesaraju.
Kad cemo mi i nasi fondovi poceti obilaziti mete za preuzimanje?

Pa neki obilaze.

Ostoja je kupio neke slovenske hotele, a kupio bi on i u nekim drugim drzavama, al skupo mu.

Ali ako dobro razmislimo mozda je i to razlog zasto se prosle godine osnivala firma remisens u koju su cavtat, ftb i lrh uplatili svaki pola mio kuna…

Svakako nesto sto cemo pitati na skupstini…

Ima li što bolje da potvrdi kupcu koliko vrijedi imovina nego da se ova jedna parcela prodala u vrijeme samog prodajnog procesa? LRH je izdvojila imovinu za koju nema interes razvijati poslovno i stavila ju je u prodaju. Po meni su je mogli onda izdvojiti i u bilanci i revalorizirati, no kupcu bi to malo značilo, no ovako može konkretno vidjeti koliko vrijedi taj m2 na tržištu.
Znam da se to tako ne računa i da nitko neće kupiti LRH pa prodavati onda zemljišta ali ako je vrijednost zemljišta koje LRH posjeduje u bilanci 15 mil eur, zgodno je znati da mu je tržišna vrijednost 100 mil eur tj bar 7 puta veća. U knjigama se m2 vodi po 532kn za m2 u prosjeku, a tržišno je to vjerovatno isto toliko ali u eurima.

Nemoj misliti na m2!

Jako super rasplet da fond kupi neke alfabete..cijena dionice bi zasigurno vrtoglavo porasla

Status Quo: Roll Over Lay Down

Ne mislim da ce rasplet trajat dugo, ali ne mislim ni da ce kratko. Premda ja ne vidim sta tu kupac ima puno filozofirat. Ovo je jasno ko dan. Neka da pare sto prije, jer moram s necim na more 🙂

New Report

Close