Sa 4.000 kn ja nebi bio zadovoljan nikako a vjerojatno ni Ostoja i ekipa, i ne znam da li bi prodao,Ostoja vjerojatno ne, sa 4.500 kn ja bi bio pozitivniji ali nisam siguran da li bi Ostoja na to pristao i tu bi se moglo lomiti naši interesi i Ostojini, na 5.000 kn bi vjerujem svi trebali biti zadovoljni…
ono sto mene smeta u svemu je sto je cijena dionice “blokirana” u ocekivanju kupnje firme. A firma suti, ne govori nista o tome i ne javlja se. Ispada da je cijena betonirana bez obzira koliko firma zaradila i koja bi cijena sada trebala biti na burzi. Skriva se dobit sve na ruku mogucih kupaca, a time i izbija argument da cijena dionice organskim rastom ide gore. Jedva cekam da ova faza prodje jer nikome ne koristi.
A sto to tocno treba proci? Ta faza je samo u vasim glavama. Van njih nema nikakvih neuobicajenih zbivanja.
svojedobno dok je LRH bila jedna (prije splita na LRH i LRHC), Kinezi su navodno nudili 5.500 Kn i Ostoja je to glatko odbio.
Pa sad vidite jel to trach ili je je zaista to bilo na stolu kao ponuda.
svojedobno dok je LRH bila jedna (prije splita na LRH i LRHC), Kinezi su navodno nudili 5.500 Kn i Ostoja je to glatko odbio.
A zasto bi to Ostoja glatko odbio?
Krajnje vrijeme da se malo više ljudi nađe na skupštini, čak i da se skupe punomoći od poznatih. Ima dosta pitanja za koja bi bilo lijepo znati odgovor, ne samo lrh već i lrhc i alfabet
A još je početak lipnja i petak, taman za produženi vikend
A zasto bi to Ostoja glatko odbio?
[/quote]
Uvjeren sam da boja koze kupca nije bila upitna.
:-9
ono sto mene smeta u svemu je sto je cijena dionice "blokirana" u ocekivanju kupnje firme. A firma suti, ne govori nista o tome i ne javlja se. Ispada da je cijena betonirana bez obzira koliko firma zaradila i koja bi cijena sada trebala biti na burzi. Skriva se dobit sve na ruku mogucih kupaca, a time i izbija argument da cijena dionice organskim rastom ide gore. Jedva cekam da ova faza prodje jer nikome ne koristi.
Svaka situacija nekom koristi.
Koliko znam, LRH nije imao nikakvu obavezu uopće izvijestiti burzu da traži kupca, to je njihova dobra volja. Kamoli da sad govore da su usred procesa ili da nisu usred procesa. Nema smisla.
ono sto mene smeta u svemu je sto je cijena dionice "blokirana" u ocekivanju kupnje firme. A firma suti, ne govori nista o tome i ne javlja se. Ispada da je cijena betonirana bez obzira koliko firma zaradila i koja bi cijena sada trebala biti na burzi. Skriva se dobit sve na ruku mogucih kupaca, a time i izbija argument da cijena dionice organskim rastom ide gore. Jedva cekam da ova faza prodje jer nikome ne koristi.
Svaka situacija nekom koristi.
Koliko znam, LRH nije imao nikakvu obavezu uopće izvijestiti burzu da traži kupca, to je njihova dobra volja. Kamoli da sad govore da su usred procesa ili da nisu usred procesa. Nema smisla.
[/quote]
LRH uopće ni ne trazi kupca! Traze ga neki od dionicara, a to se firmu prakticki ne tice, a pogotovo nema o cemu izvjestavati u vezi toga.
Da, jasno da ne traži…
Prodana nekretnina van funkcije, iako su mogli i cijenu staviti..
Vaš link …
Katastar kaže:
PARK 2.064
DVORIŠTE 3.570
KUĆA 62
KUĆA 62
KUĆA 84
KUĆA 84
Ukupna površina katastarske čestice 6.028
Ako nema mogućnosti izgradnje nečeg većeg od postojećeg sumnjam da se dobilo puno za ovo. Idem vidjeti što kažu prostorni planovi.