LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa svi po 10 i od zrna pogaca brana na 4500 i to je to

vidi tata to je gospodin Rajković (101) valjda me neko bude sredio ko zeca

Izašlo revizorsko 2015 – nekonsolidirano; mišljenje s rezervom zbog amortizacije (previsoke, naravno….).

Izašlo i revidirano izvješće

Malo čudi da nisu korigirali zaduženja odnosno cijenu istih (str.20.), pogotovo dio vezan za EURIBOR. Ovdje je recimo Valamar puno bolji s ponderiranim troškom financiranja nižim za cca 1,50%.

Amortizacija promjenom stopa značajno uvećana za 32 milijuna u 2015. što je i glavni razlog prividnog umanjenja dobiti.

Last but not least, za one koji se boje terorizma stavka od preko milijun kuna za premije osiguranja, valjda ih je Ostoja osigurao na fer vrijednost 😀

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Eto vidimo kakva je kupnja i prodaja treba nam neka vijest bila poz. Ili negativ. Da idemo

Ja neznam kako ljudima i dalje nije jasno da se LRH neće prodavati, nego će se prodati derivati SNHO…..

http://forbes.hr/biznis/grof-georg-eltz-i-njegov-zivot-u-egzilu/?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=rss_box&utm_campaign=rss_box

“Greenfield investicije se najmanje isplate. Mi hotele s dvije zvjezdice dižemo na razinu četiri zvjezdice, a trošak je upola manji nego da gradimo novi. Zato uspijevamo preživjeti s kratkom sezonom od šest mjeseci. Naš je proizvod namijenjen prije svega obiteljima s djecom koja idu u školu i slobodna su za vrijeme praznika. Da bismo produljili sezonu, moramo više razvijati proizvode za druge klijente, recimo umirovljenike ili bicikliste”, kaže grof, koji uz Valamar najviše vremena, tvrdi, posvećuje obitelji.

www.lociraj-popust.com

Ja neznam kako ljudima i dalje nije jasno da se LRH neće prodavati, nego će se prodati derivati SNHO…..

cak i da je tako (a ne mislim da je to realno) posredno stjecanje vise od 25% i obveza javne ponude onda po tebi ne igra kao opcija? Ako to mozes objasniti hvala unaprijed.

I meni se čini da će se na taj način riješiti priča samo nisam siguran još kroz koju varijantu. Kako vi to vidite, SNHA (za primjer vrijedi i za ostale) prodaje sve dionice koje drži pa ide isplata dioničarima ili oni prodaju svoje udjele u SNHA pa novom kupcu ostaju mali dioničari?
Imam neka svoja razmišljanja koja sam već prije iznio (i na SNHO temi), ali možda i bolje da ne bacam bubu u uho.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

cak i da je tako (a ne mislim da je to realno) posredno stjecanje vise od 25% i obveza javne ponude onda po tebi ne igra kao opcija? Ako to mozes objasniti hvala unaprijed.
[/quote]

Što se toga tiče alfabeti nisu na uređenom tržištu nego na MTP-u, a tu nema obveze davanja ponude za preuzimanje

[/quote]

Ne želim uopće ulaziti u meritum stvari, tko će prodati i što, ali imate zadnji primjer na SLDM u kojemu HANFA prihvatila Hanžekovićevu ponudu u kojoj je navedeno da nije moglo biti utvrđeno po kojoj je cijeni Hanžeković do sada sticao dionice, tako da se uopće ne bi čudio ako se i ovdje dogodi neka “magija” pa da se ne bude mogla utvrditi cijena, što nas onda baca na tromjesečni prosjek…

Prosjek je u ovom trenutku 3945,62 kn, i nastavlja padati…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Prosjek je u ovom trenutku 3945,62 kn, i nastavlja padati…

Meni je to vise nego OK prosjek za LRH jer ostale nesto i na LRHC…Evo ja sada nudim po toj cijeni ozbiljniju kolicinu pa tko oce …na PM…odmah mozemo rijesiti…

New Report

Close