LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo potvrde, da se interes[/url] jaća. One&Only, Aman Resorts i Jumeirah bi svakako mogli biti i u Opatiji. A to na sam proces prodaje LRH utjeca jako dobro, jer sada postaju svi svjestni, da puno opcija nema na stolu. I taj koji ce pokazati novac, taj ce dobiti.

Naravno, da mozemo videti svasta. Ali na kraju dana, kako se je LRH spremala zadnjih par godina (svi veci problemi uklonjeni, renomirani revizor, jasna strategija, procesi poslovanja stavljeni na neki standard – npr. nabava se vodi putem natjecaja i slicno) ne bih rekao, da ce se sada svaka cijena prihvatiti. I zato kazem da su ocekivanja visoka. A sta ce biti ce pokazati vrijeme.

Ovo lupanje 10 kom svako malo po bidu na cca 3650 je definitivno neka igra sa prosjekom.
Vrlo lako moguce prebacivanje s racuna na racun.

Da nebi bilo kao kod Arnt, kupovanje paketa Snho abecede, pa kao nemogućnost izračuna same lrh, pa onda cijena po prosjeku. Zašto platiti malima i Opatiji punu cijenu ako se zakonski može zamuljati njima po prosjeku a sav ostatak abecedi. Možda pričam gluposti ali mi ovo istresanje svako malo potiče nemir

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

A sto jos ima u abecedi osim lrh? Arnt je skroz druga prica.

idemo dignuti prosijek na 5000 evo ja u ponedeljak stavljam na kupnju 10 kom na 3701,01

ne radite misterij, frend je prodao 30tak komada u zadnjih 2-3 tjedna jer mu je trebala lova za nešto drugo

a pretpostavljam da je i ostala sića poradi istog razloga

www.lociraj-popust.com

ne radite misterij, frend je prodao 30tak komada u zadnjih 2-3 tjedna jer mu je trebala lova za nešto drugo

a pretpostavljam da je i ostala sića poradi istog razloga

Nasim “ulagacima”, ako ih tako mozes nazvati cak stavljajuci i navodnike, su teorije zavjere najdraza strategija ulaganja.

Evo da budem iskren, dobio sam dijete prije 2 tjedn i danas sam mu kupio 3 dionice LRH po 3.701 kn, on ima vremena pa neka čeka….

Čestitam. Neka je zdravo i veselo 🙂

Evo da budem iskren, dobio sam dijete prije 2 tjedn i danas sam mu kupio 3 dionice LRH po 3.701 kn, on ima vremena pa neka čeka….

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Plavac čestitam, Ti si ulagao i mimo burze!

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Hvala, ovaj koji je ovih dana stajao sa 10 komada na kupnji po 3.652 kn je imao onaj napredni nalog koji te automatski preskače kada se staviš ispred njega, tek na 3.701 kn je odustao i vratio se na 3.652 kn…

idemo dignuti prosijek na 5000 evo ja u ponedeljak stavljam na kupnju 10 kom na 3701,01

kako ćeš dići prosjek na 5000 kupnjom na 3701!!?? lupi po asku par stotina komada, a onda si već puno bliže!

New Report

Close