LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

4.500 kn je po meni stvarno donja granica, to je nekih 100 eura manje od navodne tražene cijene od 5.290 kn ili ti 700 eura…nek onda bude po sredini – 650 eura….

"navodno" prema čemu ste to zaključili (osim njihovog međusobnog prebacivanja ali to može značiti svašta)?
[/quote]

Pa upravo prema tome, nitko nije javno rekao koja je cijena koja se traži…

navijajte da je kupac stranac (iako sumnjam u prodaju) jer ako nije, onda tih 5300 ili 4500 neće biti realizirano preko burze nego će netko nekome platiti u džep, a javnosti će se prikazati cijena transakcije u znatno manjem iznosu. to tako rade balkanski poduzetnici. pretpostavljam da stranci ne bi pristali na te aranžmane, ali ruku u vatru čak ni za njih ne bih stavio. da su cijene oko 5000 kuna, ne bi sada cijena bila 3600 nego bi bila blizu 5000 jer bi ekipa koja sudjeluje u tom procesu nakupovala sve što se nudi. tako da očito cijena ili nije tolika, ili će se to odraditi mimo burze, torbarenjem, a neki iz ove dionice imaju iskustva sa torbarenjem.

...povijest se ponavlja...

delboye, ja navijam za tebe.

delboye, ja navijam za tebe.

ja sam davno otišao u druge vode. samo malo navratim da vidim što mi radi staro društvo iz stare dame. vidim i dalje se čeka da postarija dama iz “prijateljske” države da mig za prodaju. ali gospođa i dalje ne daje nikakve informacije.

...povijest se ponavlja...

Cijena je 3600 jer jedni misle da ce bolje proci u LRH a drugi u SNHO…nesigurnost, a to snizava cijenu

Mišljenja sam da vrhunski kreditni rejting naše zemlje, “near junk”, glavni problem kod kupovine i poslovanja u Hrvatskoj.

S&P Moody’s Fitch TE
Croatia BB negative Ba2 negative BB negative 41 negative

Cijena je 3600 jer jedni misle da ce bolje proci u LRH a drugi u SNHO…nesigurnost, a to snizava cijenu

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

Ipak nadam se da bi to mogao kupiti netko od mirovinaca, to mi se čini kao nekako najrealnija opcija, jer je tako vuk sit a ovce na broju, tj. ruka ruku mije, a mirovnici bi vjerojatno platili koliko Ostoja traži jer i onako nemaju baš nekih vrhunskih mogućnosti ulaganja po sadašnjim zakonima.

Brijem sad mozda bezveze; da li je netko mozda razmisljao da se ovim nejavljanjem Uprave LRH i prakticki totalnim smanjenjem “prometa” dionicama LRH Uprava mozda pokusava domoci svih ostalih dionica malih dionicara po tricavoj cijeni od 3600 cca tromjesecnim postotkom, pa onda krene u prodaju kada ima i taj paket za koji bi inace javnom ponudom trebala dati vise… koliko vise, ne znamo, ali sigurno minimalno 10 posto…. Netko ce pitati, a zasto bi to Uprava radila… a zasto ne bi, zna se da bi vecinski mozda i mogli dobiti bolju mada ne zahtjevanu cijenu od kupaca ali pod uvjetom da otkupe sve dionice upravo da izbjegnu javnu ponudu…. Ne znam, mozda njake njake….. sta vi mislite?

Mislim da bi tako mogli loviti godinama. Tih par komada koji se prevrti mjesečno ne predstavljaju ništa.

Kako je rekao Dalibor, ne ide to tako brzo, ali mi smo nestrpljivi…

može se domoći jedino po cijeni od 4500+++ prema gore ovako nema ni trgovine što se tiče štopanja već viđeno na Cavtatu

220-260 kuna bila do objave iako se znalo za 309 zbog zaloga na ambasadoru

draško daj skupštinu da slavimo ili patimo

New Report

Close