Ja samo znam da je rekao kad proda hotele da ce napravit festu…nadam se ne, da bi nam se smijao u lice kak nas je nasamario 🙂
“Iz dokumentacije dostavljene Agenciji uz Zahtjev kao i iz očitovanja Ponuditelja dostavljenog
Agenciji dana 11. ožujka 2016., proizlazi da u Ugovoru o kupnji, temeljem kojeg je Ponuditelj
posredno stekao dionice Ciljnog društva, nije bila ugovarana, iskazana niti isplaćena
pojedinačna kupoprodajna cijena za dionice Ciljnog društva niti za udjele pojedinih društava
nad kojima je Ponuditelj posredno stekao kontrolu, niti se na temelju Ugovora takva cijena
može zasebno utvrditi. Naime, Ugovorom o kupnji bila je određena jedinstvena kupoprodajna
cijena za kupoprodaju svih društava koji posluju unutar grupe u kojoj posluje i Ciljno društvo,
pri čemu niti za jedno od pojedinačnih društava nije bila određena zasebna kupoprodajna cijena.
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/GlSMy03gbU30DvryBddOIw==.pdf
Arenaturist je po meni drugačiji slučaj od LRH,da netko i kupi one firme nastale iz SNHO, lako se utvrdi koja je cijena za dionicu LRH…
Zanimljivo, sada su na ovom oglasu na Njuškalu za prodaju hotela u Opatiji uklonjene slike koje su bile jučer i stavljene druge dvije koje ne pokazuju eksplicitno neki hotel nego više panoramske slike…
Sada kad je Four season najavio projekt na Hvaru…i ostali veci igraci ce polako obratiti paznju i zauzeti pozicije na Jadranu. Tako da u biti nema frke ako se LRH ne proda, jer vrijeme ji ide na ruke: trend poslovanja je pozitivan (više cijene zbog većeg interesa + bolja i veća ponuda), novac je jeftin, BDP raste, sunce sije.
Naravno, da nam fali sada informacije sta se desava sa procesom. Ali kako sam napisao – ocekivanja nisu malena. I onda zasto bi zurio sa prodajom ako vidis, da se okruzenje izboljsava…
sto se tiče oglasa….
netko se gadno zeza sa svima nama, pa pogledajte da nikakvih podataka o hotelu nema,ni ime…ni sami podaci o hotelu…. slike su stavili općenito o Opatiij.
Probajte nazvati ovaj broj mobitela, pa ćete vidjeti kako čovjek izbjegava odgovore i kako laže,,,;;)
pozzz
Nije neka tajna da je Imperial na prodaju, a zna se da ima i zainteresiranih kupaca, no vjerovatno se nisu još našli oko cijene. Kako je u međuvremenu započeo proces prodaje cijele tvrtke uprava ne vuče neke velike poteze dok se to ne završi.
Nebi previše obraćao pažnju na ove oglase jer mislim da se tu malo lovi u mutnom, kao što je svojevremeno to osvanulo i na onoj agenciji i ako se dobro sjećam bila je takva neka cijena? Agencije znaju koje su nekretnine u ponudi (na kraju krajeva dio je oglašen i na samim stranicama tvrtke) pa pokušavaju upecati kupca i nešto zaraditi. To je posebno aktualno kad po Opatiji krenu neke priče da netko traži hotel za kupiti, pa onda agencije pokušavaju zahaklati kupca. Ako se zakači, zakači, ne košta ih ništa da probaju 😉
Ma samo neka se izvijesti dioničare da li je firma prodana ili se prodaja odgađa, da znamo na čemu smo i to je to…da se to ne oduži, tako da možemo dalje, te novce sam ionako mislio ostaviti u turističkom sektoru tko da i ako ostanem u LRH ne mjenja se puno na stvari…ali onda mogu druge stvari planirati, ovako sam na čekanju…
4.500 kn je po meni stvarno donja granica, to je nekih 100 eura manje od navodne tražene cijene od 5.290 kn ili ti 700 eura…nek onda bude po sredini – 650 eura….
Ma nek bude šta bude, samo da se to već jednom riješi…
Ako se to proda ispod 5300…meni nece biti jasno koji su to kriteriji za dobru tvrtku??? Onda niti jedna u HR ne valja…
4.500 kn je po meni stvarno donja granica, to je nekih 100 eura manje od navodne tražene cijene od 5.290 kn ili ti 700 eura…nek onda bude po sredini – 650 eura….
“navodno” prema čemu ste to zaključili (osim njihovog međusobnog prebacivanja ali to može značiti svašta)?