Po meni ima smisla, da prodaju pokoji hotelćić niže kategorije (3*) ako ima eksplictnog interesa – što prije ako interes za “paket” postoji za 4*+ i hoteli sa 3* samo stvaraju probleme (i na njima kupac traži preveliki diskont).
Da se prodaje Grand Hotel Palace po takvoj cijeni, onda nemam pripremljenog teksta…
od prodaje LRH ništa ili ja sada ispada širim dezinformacije…
Možda su očekivanja prevelika za realizaciju posla tako da se prodaja očito stavlja u period 2018-2019…
Iako mislim da je ova tvrtka za 5300 dzaba, jer onaj tko kupuje ima srece, da su ovi spremni na pola puta prodat. To rijetko da se dogadja. Ali kod nas je sve moguce, pa i da ovi ne prodaju ili da se nitko nije javio
Ma prodaju neki hotelcic, a ovo je samo “reklamno”. Razglednice. Nisu prave zgrade na slikama.
Ako je ovo za stvarno, onda je riječ o sprdačini u rangu TOZ-a i žirafe?
Malo čudno da novi list nema ništa o tome, nadam se da stiže neki demantij u najkraćem mogućem roku.
Opatija Hotel PRODAJA (prodaja)
http://www.njuskalo.hr/nekretnine/opatija-hotel-prodaja-oglas-15879563
j.b te ako ovako misle prodavati LRH nikad nećemo vidje pare..
Te prodaje preko njuškala su malo čudne, i prošle godine se pojavio takav oglas pa je brzo nestao, to su očito neke igre, jer LRH je prodala puno imovine ali ne baš preko oglasa…
U tom oglasu svaka slika prikazuje drugi hotel, tako da je pitanje sto je to uopce. Ako se radi o imperialu onda je trazena cijena vrhunska i nitko nista ne bi imao protiv ako se pronadje kupac.
Nadam se da ce uskoro izroniti neka vijest o daljnjem pravcu razvoja lrh i lrhc. Vrijeme je i za najavu skupstine, samo ocito nista od toga dok traju pregovori.
Dečki, u krivom smo poslu.
Ako se prodaje hotel za 115 milijuna kuna, a provizija je 3% od kupca i 3% od prodavača, to je nekih 7 milijuna kuna.
Za jedan oglas na njuskalu.
Ja bih dionice te opskurne firme Opatija nekretnine.
Što je vidljivo iz oglasa, inače? Da se prodaje hotel u Opatiji. Koji hotel, u čijem vlasništvu – to je potpuno nepoznato.
Kada je LRH do sada prodavala hotele, jasno je pisalo što i za koliko.
A što se tiče informacija o prodaji LRH, znate kako to ide – kad cijena padne u transakciji od deset komada na 3.500, odustalo se od prodaje.
Kad skoči na 4.000 u transakciji od 6 komada, znači prodaja je dogovorena prošlu srijedu.
:p
Je li tko drugi pažljivo čitao danas izašlu dozvolu HANFA-e za ponudu za preuzimanje Arenaturista? Stranica 3. Uglavnom koliko sam shvatio piše da budući da nije direktno kupljen Arenaturist i da se ne može jednoznačno odrediti cijena, da se ponuda može nuditi po tromjesečnom prosjeku. Ovdje je službena cijena po kojoj se prodavalo kada bi se podijelilo sa brojem dionica u biti bila niža od tromjesečnom prosjeka, pa nije ključno, ali bi bilo vrlo loše da se ovako može izvući od ponude za preuzimanje sa prodajnom cijenom i ponuditi samo prosjek.
Prošle godine poziv za Glavnu skupštinu LRH je bio 19.03. 2015. a koja se je održala 15.05.2015. god.
S obzirom da je u tijeku prodaja društva, vjerojatno u završnoj fazi, interesantno će biti za pratiti da li će doći do pomaka u vremenu održavanja Glavne skupštine i kada će se objviti poziv…
Ranijih godina se Skupština održavala čak i u kolovozu ali se je svake godine pomicala sve ranije, tako da smo došli do sredine svibnja prošle godine…
Poziv na Skupštinu LRH definitivno kasni, prošle godine isti je upućen 19.03.2015. god.