ma niš' od tog, traže previše!
i bolje da sami razvijaju biznis – do sada su dokazali da mogu
nije da nema jeftinih HBOR kredita i sl.
Na srecu, tebe se nista ne pita, nego njih. A oni hoce svatko sebi.
U prodaju ne vjerujem vise pa kao sto accountant pise , da su momci svjesni svoga core businessa samo bi trebali ici na PLAN-B i to sa 5-7 % dividendnog donosa ljetno ili PLAN-C / razdvajanje imovine .
je vrijeme curi a ja mislim da je prodaja ziher samo je pitanje cijene koja po meni treba biti oko 5000 pa nije ovo niska cijena za ?(4000)
samo ne znam što čekaju sa objavom.
Strana tržišta kapitala idu nama na ruku – nakon Draghija i QE sa strane ECB još u SAD prema odluci FEDa (FOMC) nema interest reate hike-a. Sve to je dobro za burzu – a tako i za valuacije našeg bisera. Teško da se je pogodio bolji momenat za prodaju.
Kupac hotela Lapad u Dubrovniku kaze da su mu najvise glavobolje kao konkurenti zadali Arapi…znaci i LRH bi mogli pikirati…
sto smo komentirali nedavno oni barataju dolarima koji je zadnjih godina jako ojacao u odnosu na euro…
Koji su to Arapi kad je on mogao više ponuditi od njih. Bojim se da nema euforije kakvu mi očekujemo
pogledajte prodaju nema je nema štopanja osim onih 60 što znači nešto se događa pogledajte padove prije preuzimaja cavtata nelikvidnost nema fondića da je brane a nema zato ni prodaje
darko podjeli i nama mrvice pa ćemo te pratiti i daljnjim pohodima
Koji su to Arapi kad je on mogao više ponuditi od njih. Bojim se da nema euforije kakvu mi očekujemo
Ipak je kupac Lapada gospar a prodavatelj je Atlanska tako da sve ostaje u Dubrovniku…
Kupac hotela Lapad u Dubrovniku kaze da su mu najvise glavobolje kao konkurenti zadali Arapi…znaci i LRH bi mogli pikirati…
sto smo komentirali nedavno oni barataju dolarima koji je zadnjih godina jako ojacao u odnosu na euro…
ovo je stvarno dobra provala hehe
Koliko god da mu firma dobro radi i ima 5-7 milijuna godišnje (ako se dobro sječam, gledao sam kad se to objavilo) ne znam kakve je to Arape pobijedio
ps. DB-Kantun doo (2010-2014 kumulativna neto dobit 28,2 milijuna)
a možda samo trebate početi živjeti u sadašnjosti. budite realni. bajke ne postoje.