>Poslutu porati … ocito niste u tijeku … pa da objasnim …
🙂
hahhaha – umro sam…
jel se i ovaj kandidirao za ministra branitelja?
Konacno netko ima sluha za uređenje plaza u Opatiji. Nadam se da ni Slatina nece dugo cekati.
http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/royal-beach-nova-ekskluzivna-plaza-sa-brojnim-sadrzajima/114431/
LRH je nelikvidna dionica. Za nas nije toliko znaćajno šta se dešava sa cijenom nego to, šta se dešava u industriji:
“Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. has received a takeover offer from a group led by China’s Anbang Insurance Group Co., threatening to upend Starwood’s $12.2 billion tie-up with Marriott International Inc.”
A Kinezi su bili nedavno u Luki Rijeka…
Samo to nam jos fali , da HRK snazno pade , pa onda se privatizacija LRH produze za 15 godina najmanje !
Mozda ce IMF gradu opatije predloziti proodaju tih 25 % .
Interesantno mi je, kako nema baš nikakvih nagađanja i natpisa u medijima u vezi postupka prodaje – imam neko iskustvo sa prodajama, a nešto tako rijetko se vidi.
Prošle godine poziv za Glavnu skupštinu LRH je bio 19.03. 2015. a koja se je održala 15.05.2015. god.
S obzirom da je u tijeku prodaja društva, vjerojatno u završnoj fazi, interesantno će biti za pratiti da li će doći do pomaka u vremenu održavanja Glavne skupštine i kada će se objviti poziv…
Ranijih godina se Skupština održavala čak i u kolovozu ali se je svake godine pomicala sve ranije, tako da smo došli do sredine svibnja prošle godine…