LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Funky, thx na linku, sada mi je sve jasno 🙂

>Poslutu porati … ocito niste u tijeku … pa da objasnim …

🙂

hahhaha – umro sam…
jel se i ovaj kandidirao za ministra branitelja?

Konacno netko ima sluha za uređenje plaza u Opatiji. Nadam se da ni Slatina nece dugo cekati.
http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/royal-beach-nova-ekskluzivna-plaza-sa-brojnim-sadrzajima/114431/

Šta je ovo danas? Idemo dole samo da krenemo više ili…?

Živjeti se mora, a tko želi više mora ipak malo čekati…strpljen-spašen…

LRH je nelikvidna dionica. Za nas nije toliko znaćajno šta se dešava sa cijenom nego to, šta se dešava u industriji:

“Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc. has received a takeover offer from a group led by China’s Anbang Insurance Group Co., threatening to upend Starwood’s $12.2 billion tie-up with Marriott International Inc.”

A Kinezi su bili nedavno u Luki Rijeka…

Samo to nam jos fali , da HRK snazno pade , pa onda se privatizacija LRH produze za 15 godina najmanje !
Mozda ce IMF gradu opatije predloziti proodaju tih 25 % .

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-03-14/croatia-to-kick-off-roadshow-for-bonds-in-summer-premier-says

gotovo slobodan pad katastrofa idemo na 2250kn

zekim se sad sam siguran da smo prodani (izgleda darku)

Interesantno mi je, kako nema baš nikakvih nagađanja i natpisa u medijima u vezi postupka prodaje – imam neko iskustvo sa prodajama, a nešto tako rijetko se vidi.

Prošle godine poziv za Glavnu skupštinu LRH je bio 19.03. 2015. a koja se je održala 15.05.2015. god.
S obzirom da je u tijeku prodaja društva, vjerojatno u završnoj fazi, interesantno će biti za pratiti da li će doći do pomaka u vremenu održavanja Glavne skupštine i kada će se objviti poziv…
Ranijih godina se Skupština održavala čak i u kolovozu ali se je svake godine pomicala sve ranije, tako da smo došli do sredine svibnja prošle godine…

ma niš’ od tog, traže previše!
i bolje da sami razvijaju biznis – do sada su dokazali da mogu
nije da nema jeftinih HBOR kredita i sl.

New Report

Close