LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sta je tu dobro? EBITDA manja za milijun kuna nego prosle god

Jaki stručnjaci nam se javljaju, čujemo se za koji mjesec

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

izgleda daje mali orešković imao pravo!! vrhnje će pobrati dioničari alfabeta.

stvarno pretjeruju sa računovodstvenim igricama, al dobro, dobit i tako ne isplaćuju…operativna na razini prošle godine

3% više noćenja, 6% više prihoda

EBITDA 106,1 od kojih 10,1 prodajom imovine dakle iz poslovanja 96

a prošle god 107 od kojih 28,8 iz prodaje dakle 78,2 iz poslovanja

pa sa 78,2 na 96 mil kn zarade iz poslovanja pokazuje najvažnijii napredak zar ne 🙂

Ovo neverdi 4000.00 kn svaka cast tko ovo bude placao a bas me interesira ajmo reci Hupz kojem ce vec ove godine prihodi na preko 300 mil kuna a niko ga nece po 1880

Problem je da masa ljudi uopće ne zna pročitat FI, rezultati su puno bolji od prošle godine, ali uzalud je nekome objašnjavati. Istina da su se opako računovodstveno razigrali (ne volim previše takve stvari), ali zna se razlog.

Problem je da masa ljudi uopće ne zna pročitat FI, rezultati su puno bolji od prošle godine, ali uzalud je nekome objašnjavati. Istina da su se opako računovodstveno razigrali, ali zna se razlog.

Upravo to. Žalosno je da je financijska nepismenost tolika. Čak i među imateljima dionica

pa da su svu dobit upucali u smnjenje sto kratkorocnog sto dugorocnog duga na 4000.00 je uvjerljivo najskuplji turist

šta je tu žalosno???

Evo netko je u panici istresao svoju imovinu na 4000 😀

5 kom 🙂

snupy koji kupac voli kupiti dug 🙂 baš super mi je ta njihova poruka 😀

4000kn je vrhunska cijena ….. za napustiti ovaj brod za sva vremena.

Ovaj tko sad kupuje i računa na preuzimanje po 5200-5300 mislim da mu računica ( risk / reward ratio) nije dovoljno atraktivna.

Puno rizika za uzeti eventualno cca 20% posto u nekom idealnom scenariju, za koji postoje izuzetno male šanse da se ostvari.

New Report

Close