LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska LRH (Liburnia Riviera hoteli d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LRH s time nema veze-ona se prodaje kao jedna.
SNHO imatelji se mozda trebaju zabrinuti jer se vidi tko su novi vlasnici firmica-dobro poznate posvadjane osobe i odvjetnici koji su vecinski imatelji iz SNHO-a. Ovo je dokaz da je matematicka razdioba pred zavrsetkom i sada im jos samo treba plijen da ga razrezu po ovim dijelovima i svatko na svoju stranu.

Zašto bi bio razlog za brigu to što je razdioba pred završetkom? To je dobra stvar i to čekamo.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Da li je ovo početak muljanja?

BETA ALIUS D.O.O.
BETA ACCITUS D.O.O.
BETA BIFIDUS D.O.O.
BETA BALBUS D.O.O.
BETA ACANTHUS D.O.O.
DELTA ALIUS D.O.O.
DELTA ACANTHUS D.O.O.
BETA BREVIS D.O.O.
ALFA ALIUS D.O.O.
ALFA ACCITUS D.O.O.
GAMA BIFIDUS D.O.O.
GAMA BALBUS D.O.O.
ALFA ACANTHUS D.O.O.
ALFA BIFIDUS D.O.O.
ALFA BALBUS D.O.O.
ALFA ACANTHUS D.O.O.
[/quote

dobar dan, ivane! ovdje muljanje traje već podosta vremena! hvala bogu da si IPAK skužio!!!

slabo cure informacije ovo su samo nagađanja stanje na kupnji loše prodaja loša nemamo igrača koji zna rasplet priče

del komentar

Ne mogu vjerovati da stavljam ovakav link ali eto…

Vaš link …[/url]

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Nema tu sto komentirati. Nama se smijesi rekordna sezona. Tko je unutra, unutra je, a tko nije vjerojatno nece ni imati sansu za ulazak. Mi smo na ovom bogom danom podrucju ovisni sami o sebi. Mozemo si biti najveci prijatelj ili neprijatelj.

jedna opservacija s moje strane po pitanju navedenog linka

mislim da u nekakvom ovakvom scenariju prednost imaju poduzeća koja nisu zadužena, odnosno kojima eventualno smanjenje prihoda ne može utjecati na neograničenost poslovanja, a mislim da tu dobro stojimo

možda čak kupe neki hotel u turskoj za džabe hehehe

www.lociraj-popust.com

al se trguje pa ovo nem a++ ni u kakva firma za prodaju bolje nemože 5 dana bez trgovine super
del
ti si kralj

zanimljivo da prodaja se nemiče već 4 dana

Nema tu sto komentirati. Nama se smijesi rekordna sezona. Tko je unutra, unutra je, a tko nije vjerojatno nece ni imati sansu za ulazak. Mi smo na ovom bogom danom podrucju ovisni sami o sebi. Mozemo si biti najveci prijatelj ili neprijatelj.

nemoj to dva puta reći. ako se zatvori granica između grčke i makedonije, pišu mediji da se možda otvori ruta preko jadranskog mora. to nije dobro za turizam.
engleska mornarica istovremeno upozorava mediteranske zemlje na mogućnost napada na cruisere po mediteranu od strane isil-a. ako se to dogodi, onda ćeš vidjeti zašto je ulaganje u turističke dionice rizično. nemoj zato ispaljivati ovakve stvari nego šuti i čekaj da se dogodi ono čemu se nadaš. sa ovim postom zacoprao si cijelu sezonu.

...povijest se ponavlja...

kanabis, odi sad u šumu i ispod hrasta, okrenut prema sjeveru, zakopaj vjeveričjin rep.

Jedino ćeš tako anulirati copriju.

Ne mogu vjerovati da stavljam ovakav link ali eto…

Vaš link …[/url]

toliko je relevantan taj “medij” da nisam se trudio niti pročitati… Naslov mi je bio dovoljan. Najbolje kad bi kod njih naišao na naslov tipa “senzacionalni pogodak”, a kad ono pogleaš, pogodak ko svaki drugi. Tako i ovo, ko zna što prenose,,,

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

…Tako i ovo, ko zna što prenose,,,

http://www.todayszaman.com/business_1300-hotels-in-turkish-resorts-up-for-sale-amid-tourism-woes_411102.html

moje poruke nisu poziv na kupnju, prodaju dionica niti savjet za ulaganje - za takve stvari imate vlastitu glavu SVE VAS BUM TUŽIL !

New Report

Close