Pa kako je krenulo možda se prodamo i po 6000?
Ako mene pitaš – sve je moguće:
1. nova vlada napravi 2 kljućni reformi za turistički sektor: eur/hrk stavi na 8,0 kuna + pdv niža na 5,5%
2. poćne se vračati novac
3. novi ulagaći na obzoru
4. mirovinci shvate da bolje da ulaže u turizam nego u xy projekte
5. na ulazu nije 10 potencialnih kupaca nego 20.
Ma nece valjda ici po 6000kn, prosli tjedan sam isao u banku prosiriti racun. Izgleda cu morati opet.
Ma nece valjda ici po 6000kn, prosli tjedan sam isao u banku prosiriti racun. Izgleda cu morati opet.
Molim te lijepo, kako se to “siri” bankovni racun?
Pls, objasni da te i ja razumijem.
🙂
ne kontam ove na prodaji do 4500 ima caa 200 kom je to oni štopaju zbog tromjesečnog prosjeka
ili smo svi u zabludi (možda ipak nekaj ne štima) ps. nekupujem i neprodajem čekam ponudu ako će je biti
Sto je tu cudno? Cijena je na svom maksimumu od burzovnog sloma. Vise sam se cudio ljudima koji su prodavali na pola buka. Dobro je da uvijek ima onih koji ce prodati.
Jos malo je kraj mjeseca. Ocekujemo prve informacije.
ako ima dva kupca (iLI Više)oni su def. svoju cijenu i dižu do 10 -15 % ispod onog što nude ako ne prođu izlaze na ponudi to je osnova a kolega gdje nabavlj. gan. da i mi malo budemo u filmu
Dajte malo više objektivnostii i malo manje želja u projekcije
delboy kaj ti veliš ti si stari opatijac je ima kakve naznake prodaje ili nema
ja sam samo dotepenec…iskreno? od sveg tog skup ne bu niš. ko pametan sad prodaje. prodaje se u doba konjukture, a ne dok se grebe po dnu. a opet, o tome odlučuje gazdarica.
Da li je ovo početak muljanja?
BETA ALIUS D.O.O.
BETA ACCITUS D.O.O.
BETA BIFIDUS D.O.O.
BETA BALBUS D.O.O.
BETA ACANTHUS D.O.O.
DELTA ALIUS D.O.O.
DELTA ACANTHUS D.O.O.
BETA BREVIS D.O.O.
ALFA ALIUS D.O.O.
ALFA ACCITUS D.O.O.
GAMA BIFIDUS D.O.O.
GAMA BALBUS D.O.O.
ALFA ACANTHUS D.O.O.
ALFA BIFIDUS D.O.O.
ALFA BALBUS D.O.O.
ALFA ACANTHUS D.O.O.
LRH s time nema veze-ona se prodaje kao jedna.
SNHO imatelji se mozda trebaju zabrinuti jer se vidi tko su novi vlasnici firmica-dobro poznate posvadjane osobe i odvjetnici koji su vecinski imatelji iz SNHO-a. Ovo je dokaz da je matematicka razdioba pred zavrsetkom i sada im jos samo treba plijen da ga razrezu po ovim dijelovima i svatko na svoju stranu.
Sve ovo znamo već od prije jer zahtjevi za upis podijele su upisani još 15.12. Delta se izdvaja kao Bajakićeva tvrtka, Gama ide Ostoji i njegovoj ekipi kao i Alfa. Beta ide KJB.
Sada su razdvojili i zajedničke doo-ove i preostaje im da razmijene još dionice koje imaju na imenima u Alfi i Beti. Bajakić je već izdvojen.
Rasplet je pred vratima jer sada se razdvaja vlasnička struktura i u LRH pa bi se u teoriji mogli slagati paktovi između nekih suvlasnika i mogli bi nadglasavati jedni druge. Tako stanje sigurno neće dugo trajati.