Ako malo uvezemo sve ono sto se govorili ispada da ce prodaja ici po 5300kn, ako netko ne ponudi vise. Po toj cijeni se Ksenija trampila sa Ostojom, a Ksenija nam je dovela i jednog kupca. Tako da je on sigurno pristao na to.
Adris prema planu u naredne dvije godine planira uloziti 1,6 milijardi kuna. A vidimo da ga novinari stalno spominju. Dakle i on ce se sigurno nadmetati.
Mislim da je ovo sve vec odavno rijeseno, jedino se cekaju formalnosti i objava.
pa ovo je zarada od 30% a kupaca ni od korova eh tko se sa darkom igra ostane bez k jedino + što se dijele
da je riješeno nebi bilo 200kom po 4100 ja sam unutra ali nisam siguran da je cijena 5300 mislim da je too many much
i malo kineskog (stipica ih voli našetavati po opatiji) 我討厭看到12000婦女的價格
Mene interesira zasto se prikupljaju neobavezujuće ponude i šta one znaće, kod HIMR i HMST su se u drugom krugu trebale dati obavezujuće ponude, ne kužim…hvala unaprijed na objašnjenju…
čisto će falit ovaj forum moramo naći neko zajedničko ulagaanje kad se oparimo da kupimo od darka cavtat
nema nam udruge draško neštrajkaj makar završna večera(valjda će se zaradit)i to ambasador opatija 3 dana
čisto će falit ovaj forum moramo naći neko zajedničko ulagaanje kad se oparimo da kupimo od darka cavtat
nema nam udruge draško neštrajkaj makar završna večera(valjda će se zaradit)i to ambasador opatija 3 dana
Svojedobno su se forumasi nasli (i bogami dobro ponapijali) u didovom snu na kajzerici, pa evo predlazem da se i sekta okupi nakon ovog svega pa kako god da proslo
Ne pise nista sto vec ne znamo.
pa nije bas …
A sto pise sto bam daliborop nije rekao ?
U ovom tekstu nista novo ne pise. Proljece, travanj,ponude, adris, izdvojeni novci u maistri za investicije u turizmu, spekulacije,..sve je to daliborop vec nekoliko puta rekao
Jedino čemu se daliborop možda čudi je što trgovina ne prati nabrojani vremenski hodogram, ali to je zbog gubitka povjerenja investitora.
Možda sutra ?
Čini mi se da je to razlog odgađanja stavljanja LRHC na burzu. I tu je bio u pravu. Svaka čast.
Po 4.000 kn bi se čistilo da vani nije potop burze, LRHC nije izlistan jer se čeka da Ostoja ovo proda da može objaviti javnu ponudu i da dionica niti ne dođe na burzu, tako je njemu najbolje, a nama je to samo znak da je u biti LRH već prodan…
ali i dalje ne kužim taj sistem prodaje sa neobavezujučim ponudama….